reklama
Ja sie tak nie nakrecam jeszcze, co prawda widac ta kreseczke nawet z daleka ale powtorze sikacza za dwa dni i dopiero wtedy bedzie czas na radosc 
Dostalam dzisiaj wyniki badan na ktorych bylam w srode:
Badanie ogolne krwi i moczu ok, progesteron sama nie wiem bo nie moge norm znalezc (19,70), toksoplazmoza ujemna (nie bylam chora na toxo, trzeba uwazac)
Prolaktyne mam tylko wysoką : 29,70 ng/ml i po obciazeniu 147 ng/ml ale zobaczcie co znalazlam:
Dostalam dzisiaj wyniki badan na ktorych bylam w srode:
Badanie ogolne krwi i moczu ok, progesteron sama nie wiem bo nie moge norm znalezc (19,70), toksoplazmoza ujemna (nie bylam chora na toxo, trzeba uwazac)
Prolaktyne mam tylko wysoką : 29,70 ng/ml i po obciazeniu 147 ng/ml ale zobaczcie co znalazlam:
Moze to faktycznie fasolka skoro wyszly II krechy a prolaktyna w gorze ? Nie wiem ....Prolaktyna
Prolaktyna jest hormonem przysadki. Jej podwyższone stężenie obniża poziom gonadotropin (zwłaszcza LH), zaburza mechanizm owulacji i prowadzi do niewydolności fazy lutealnej. Jej poziom jest względnie stały w cyklu miesiączkowym, lecz ulega zmianom w dobowym i jest wyższy nocą w porze snu. Stężenie prolaktyny podnosi się podczas stresu, w czasie urazu, po posiłku oraz w ciąży. W celu uzyskania jak najbardziej rzetelnych wyników prolaktynę należy oznaczać na czczo lub przynajmniej 3 godziny po posiłku i po kilkuminutowym odpoczynku.
Mononoke gratuluję, jesteś w ciąży!:-):-):-) A widzisz, udało się! A teraz szybciutko ślij fluidki dla niezaciążonych
:-)
Misia a tobie jednak radzę zainwestować w test, nie zdziwię się, jak też pojawią się II :-)
Dzisiaj lece na bete i wszystko bedzie jasne...
Mononoke GGGGRRRAAATTTUULLUUJJEE:-)

Narazie nie ma co posylac bo chce sie upewnic za dwa dni!
Ale baaaaaaaaaaaaaaardzo mocno trzymam za was kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.... Misia, betka będzie piękna, maj to bardzo piękny i łaskawy miesiąc
Hope a Ty na co czekasz? do testowania, gotowi, start!
Hope a Ty na co czekasz? do testowania, gotowi, start!
Agusia8426
Fanka BB :)
Mononokemoje gratulacje 
Dziewczynki dziekuje wam slicznie ale wstrzymajmy siez gratulacjami do srodowego poranka, prosze
Nie chce sie napalac :/ Umowilam sie juz na wizyte z ginkiem - ide w srode wieczorkiem (na 21:00 sie umowilam) wiec pewnie o przebiegu wizyty powiadomie was w czwartek po poludniu po lekcjach
A rano w srode dam znac jaki wynik na sikaczu 
karolciak22
Fanka BB :)
ijeee no ładnie co tu zaglądam to kolejna fasolka
MONONOKE a teraz ja powiem " a nie mowilam" tak jak Ty Poziomce;-* Cieszcze sie dziewczyny razem z Wami
Dawajcie znac od razu po wizytach

Mononoke zrob rano tesciora bo ja nie wytrzymam do środy..hehhe a gdzie dzis jestm Zaciazowana Poziomka??Ale bym chciala z Wami zafasolkowac ale nic z tego;-( To ze starej gwardi zostalysmy z Kamia ktora gdzies tam swoj domek urzadza i nie ma dla nas czasu;-( A ja biore glubulki masakra 15 dni meczarni..tzn do okresu tylko heh czyli tak do 06.09 heh w czwartek na cytologie a pozniej krio;-(
poziomki
mama 00 08 11 13 15
reklama
Cześć laski
MONONOKE A NIE MÓWIŁAM!!!!!!!
Jesteś w ciąży i już !! Rób suwaczek i wpadaj na majówki)) Wysoki poziom prolaktyny wskazuje na ciążę!!
Misia coś czuje że masz prezent poślubny))
Ja się umówiłam na 08.09 do gina a dziś powtórzyłam testa i ..
Zobacz załącznik 279271
Poziomki piekny tescior
Ja wytrwale czekam do srody
Karolciak a Ty sie nie stresuj bo tez niedlugo zaciazysz :> I bedzie taka fasolka ze szok
Ostatnia edycja: