Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moze to faktycznie fasolka skoro wyszly II krechy a prolaktyna w gorze ? Nie wiem ....Prolaktyna
Prolaktyna jest hormonem przysadki. Jej podwyższone stężenie obniża poziom gonadotropin (zwłaszcza LH), zaburza mechanizm owulacji i prowadzi do niewydolności fazy lutealnej. Jej poziom jest względnie stały w cyklu miesiączkowym, lecz ulega zmianom w dobowym i jest wyższy nocą w porze snu. Stężenie prolaktyny podnosi się podczas stresu, w czasie urazu, po posiłku oraz w ciąży. W celu uzyskania jak najbardziej rzetelnych wyników prolaktynę należy oznaczać na czczo lub przynajmniej 3 godziny po posiłku i po kilkuminutowym odpoczynku.
Mononoke gratuluję, jesteś w ciąży!:-):-):-) A widzisz, udało się! A teraz szybciutko ślij fluidki dla niezaciążonych
:-)
Misia a tobie jednak radzę zainwestować w test, nie zdziwię się, jak też pojawią się II :-)
slij te fluidkiCześć laski
MONONOKE A NIE MÓWIŁAM!!!!!!!
Jesteś w ciąży i już !! Rób suwaczek i wpadaj na majówki)) Wysoki poziom prolaktyny wskazuje na ciążę!!
Misia coś czuje że masz prezent poślubny))
Ja się umówiłam na 08.09 do gina a dziś powtórzyłam testa i ..
Zobacz załącznik 279271