Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A ja chcialam poczekac do srody zeby poziom hormonu sie wiecej podniosl![]()
To ma sens przy becie,bo przyrost sprawdza się co 2 dni. A co do sikaczy to chodzi o potwierdzenie 2 testem ,tym bardziej że jesteś po terminie@
i poziomki tez mnie pozytywnie zaskoczyła hehe. Ja teoretycznie powinnam testować za tydzień dopiero, ale moje cykle po poronieniu są dziwne, raz dłuższe, raz krótsze i robię test jutro:-) bo jakoś mi dziwnie w brzuchu - to nie ból, trudno to określić, jakieś ciągnięcie, taka pełność w macicy
i czasem kłucie. Baaaardzo staram się nie nakręcać, bo już długo się staramy (o pierwszego malucha), a po tym poronieniu, to w ogóle świruję :-(Podczytuje Was już dawno, ale jeszcze nie pisałam, bardzo kibicowałam Mononoke, a tu proszę!!! Gratulujęi poziomki tez mnie pozytywnie zaskoczyła hehe. Ja teoretycznie powinnam testować za tydzień dopiero, ale moje cykle po poronieniu są dziwne, raz dłuższe, raz krótsze i robię test jutro:-) bo jakoś mi dziwnie w brzuchu - to nie ból, trudno to określić, jakieś ciągnięcie, taka pełność w macicy
i czasem kłucie. Baaaardzo staram się nie nakręcać, bo już długo się staramy (o pierwszego malucha), a po tym poronieniu, to w ogóle świruję :-(
Mononoke nie kryguj się tu, ciąża jest jak byk, kreska słabsza ale i tak wyraźna :-) Zrób szybciutko drugi test i pochwal się a potem ślij te fluidki bo czekam![]()
Ja testuję środa/czwartek i ani dnia wcześniej, dziś 28 dc i jeszcze ciutkę za wcześnie. Ale nadziei wielkich sobie nie robię. To dopiero drugi cykl starań...
Poziomki piękny test! Nie ulega wątpliwości, maleństwo jest :-)
Aniaa czemu nie testujesz? Na początku ciąży brzuch często boli jak na @... a spokój odzyskasz :-)
Hope nie chcę za bardzo się nakręcać. Co prawda miałam 2 razy stosunek przerywany z moim chłopakiem, ale jakoś nie wierzę, żebym w ciąże zaszła.. Już tak się nakręcałam parę miesięcy temu i nic z tego nie było.. Najdłuższy cykl miałam 34-dniowy, więc poczekam jeszcze do końca tygodnia. Ale to raczej wina zapalenia węzłów niż ciąży..