• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Ehh.. Jeśli @ nie przyjdzie, to w sobotę robię teścik. Pewnie i tak wyjdzie negatywnie, ale będę miała przynajmniej pewność..

Mononoke czekam na potwierdzenie Twojej ciąży :) Chociaż to już jest pewne na 100% :)
kahaka Na twój teścik też czekam i trzymam mocno kciuki za 2 kreseczki :)

reklama
oj Aniaa_87, nie mów tak... nie znasz dnia ani godziny hehe :tak: ja wczoraj gdzieś na którymś forum ciążowym wyczytałam, że hymn staraczek powinien być tak jak w piosence Seweryna Krajewskiego "...nie spoczniemy nim zajdziemy...":laugh2: albo "...nie spoczniemy nim poczniemy" :-D

Anusia zrob sobie suwaczki :> Z tymi testami to chyba wszystkie chcialybysmy wczesniej wiedziec kiedy sie staramy o dzidzie ale mysle ze faktycznie najlepiej jest robic tesciory w dniu lub zaraz po dniu spodziewanej @ bo sikacze sa wtedy bardziej wiarygodne, wiec jesli wytrzymasz to czekaj do soboty i trzymam &&&&&

kahaka ucze j. angielskiego :)

Mononoke, Ty chyba jesteś nauczycielką, dobrze pamiętam? Bo ja tez i pewnie dlatego Cię zapamiętałam :tak: Super, że Tobie i poziomki się udało. Ja staram się nie nakręcać, bo kurde co miesiąc mam objawy, ale zobaczymy. W razie czego kupiłam 2 testy, żeby ewentualnie jednak zatestować tego 6 wrz (w urodziny moje:-)).
Aniaa, witam się z Tobą też ;-) testuj jutro razem ze mną :laugh2:
Hope, za Ciebie też kciuki trzymam
U mnie to nie wiem, który cykl starań, jakoś 8 czy 9, w każdym razie, żebyśmy się lepiej poznały to powiem Wam, że w grudniu 2009 poroniłam w 8 tygodniu i od tamtej pory coś nie mogę zajść :-(ale to w mojej psychice siedzi, wiem o tym.
Aha Mononoke, czego uczysz?

Kahaka masz urodziny w dniu urodzin mojej córci :-) :-) Też jesteś taką kłamczuchą i niechlujem? Chachacha ;-) A myślałam, że jak zodiakalna panna to będę mieć prawdziwą panienkę, a mam chłopaka w spódnicy ;-)

Przykro mi, że straciłaś maleństwo, to zawsze jest dramat, ale widzę jak wiele kobiet dotyka a potem rodzą zdrowe dzieci. Głowa do góry :-) Wiesz, że stres zwiększa wydzielanie prolaktyny a jej nadmiar uniemożliwia ciążę... o ile lekarz nie wykluczył innych przyczyn.

Aniaa w takim razie życzę wiecej cierpliwości niż mają staraczki na BB ;-) Byłabyś w czepku urodzona zachodząc w ciążę w taki oszczędny sposób, ale jeśli tego pragniesz - życzę spełnienia!

Mononoke pewnie wyjdą dwie jeszcze grubsze krechy :-)

Ostatnia edycja:
Mononoke, a Ty chyba czytałaś ulotkę testu ciążowego?? Chyba mądra jesteś i doczytałaś, że nawet jak kreska blada to jest ciąża :-p więc nie pitol, że nie jesteś pewna, niedowiarku ;-)
Aniaa, no cóż cierpliwość to nie jest najmocniejsza strona staraczek ;-)

Hope, Ty wredoto :-p nie jestem niechluj, jestem bardzo porządną Panią Nauczycielką :-) w ogóle 6.09 to bardzo piękna data urodzin :tak: a co do prolaktyny, to od poronienia biorę leki na jej zbicie, ale już mi się nie chce, bo to już ponad 8 m-cy - co dzień prochy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tak czytalam ulotke i jest na niej wyraznie napisane ze taki wynik interpretuje sie jako dodatni ale nalezy powtorzyc badanie po 3 dniach :D ale ja zrobie jutro bo na srode sie i tak z ginkiem umowilam :D

Hope, Ty wredoto :-p nie jestem niechluj, jestem bardzo porządną Panią Nauczycielką :-) w ogóle 6.09 to bardzo piękna data urodzin :tak: a co do prolaktyny, to od poronienia biorę leki na jej zbicie, ale już mi się nie chce, bo to już ponad 8 m-cy - co dzień prochy.

Hihihi no co, ja mam taką pannę w domu :-P Jest nadzieja, ze wyrośnie na porządną kobietę ;-) Bij w prolaktynę, nie ma że ci się nie chce! Musi być w normie i koniec dyskusji. Oj widzę podobną cechę jak do córy, uparta i słomiany zapał ;-) :-)

W ogóle jak ją rodziłam, miałam przed nosem wielgachne okno a za nim piękną, polską, złotą jesień, ciepłą i pachnącą... Lekarz do mnie: przyj a ja: o jaaa, zobaczcie, pociąg jedzie i górę widać ;-) :-)

Mononoke możesz zaspokoić moją ciekawość? Jaką masz temperaturę? TAM.

Hope, ale się uśmiałam :laugh2: ale cóż, muszę się z Tobą zgodzić, uparciuch to ja jestem i zapał słomiany też się zgadza :tak:chyba powinnam zaprzyjaźnić się z Twoją córą :-D a porządna na pewno będzie jak ja :-)

Chachacha obawiam się, że dwóch takich panien mogłabym nie wytrzymać w jednym miejscu :-P Chachacha. Pocieszyłaś mnie z tą porządnością, chociaż jak dzisiaj moja Zuz wyszła na dwór z wielgachną dziurą w kroku to ręce mi opadły. Jak ją zawróciłam do domu to jeszcze się wykłócała, że nie widać dziury bo porządnie nogi składa jak chodzi :-P Ręce opadają ;-)

reklama
Mononoke możesz zaspokoić moją ciekawość? Jaką masz temperaturę? TAM.

Hehehehehehee powaliłaś mnie tym pytaniem :D Ja tempki nie mierze :D W poprzednim cyklu sie staralam i co drugi dzien sobie przypominalam o tym ale i tak w buzi sprawdzalam a nie TAM :D W tym cyklu mi sie wyczajnie nie chcialo i nie sprawdzalam :D

kahaka walcz z prolaktyna! Ja sie sama przestraszylam jak zobaczylam dzisiaj wyniki : 29,10 ng.ml a po MCP 147,00 ng/ml i myslalam ze cos jest nie tak - ze jakim cudem ciaza i taka prolaktyna... ale wyczytalam tez ze w ciazy prolaktyna sie podwyzsza wiec sie nie stresuje.
Mysle ze powinnas wyluzowac, nie myslec o tym a raczej o swoich malych pociechach w szkole 2 klasa to komunia..... :D Mysle, ze ten rok bedzie dla Ciebie szczesliwy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry