reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
m.a.l.i.n.k.a, wiem ze sei uda!! teraz żyje juz wkacjami i urlopem na wymarzonej majorce i ogólnie jestem happy. po prostu ciesze sei tym coi mam, a z czym przy fasolce moze byc różnie :). i jest fajnie

ELZBIETKO to siuper ze jestes happy :) ja oglnie mam duzo enegi wieczorem tak do 22 :) potem znowu padac zaczynam jak to mowi moj maz ::)

LANA wyleniuchuje sie za ciebie:)

Czesc to ja zafasolkowana Małgosia :D. wszystkim wam dziewuchy zycze tej upragnionej fasolki !!!!!!! Chcecie przepis ? - mi sie udalo - na poczatek duuuuuuuuuuuzo milosci , pozniej dodac dluzsza chwilke przytulania.....i pare kropel magicznego "płynu" Najwazniejsze jednak jest , aby nie myslec o tym kiedy go dodawac bo wtedy nic z tego nie wyjdzie :D moze to glupie co pisze,ale jestem taka szczesliwa :) Moje malenstwo niedlugo bedzie mialo serduszko i bede miala w sobie dwa serca. Kurcze !!! musze isc spac !! to dziwne ze jest ta godzina a ja nie spie ??!!!! Kobietki zafasolkowane wy tez jestescie tak potfornie zmeczone jak ja ??????? spie po 12 godzin i w ciagu dnia tak z godzinke jeszcze........ ::)

Naprawde 4 testy byly pozytywne (roznych firm zreszta) widzialo to kilka osob, wiec chyba nie mam omamow. Trudno juz sie troszke pogodzilam z tym, ze sie nie udalo. Przeplakalam caly wieczor i jestem poki co inna osoba, ale zyc trzeba.
Niedlugo ide do nowego gina moze on mi jakos pomoze.

Kurcze, aż mi się nie cgce wierzyć, bo z tego co wiem testy owszem mylą się, ale na nie..czyli, że czasami jest się w ciąży a one pokazują, że nie. Jednak nigdy nie słyszałam o odwortnym przypadku. Sami producenci piszą o tym na ulotkach...Może coś nie tak z tym testem z krwi ?

reklama
a do tego 4 testy-róznych firm..oj nie wierzyłabym temu gin....no jak????..nie przejmuj się..tylko pędz do innego mów o sprawie i niech utwierdzi, ze jestes..moze coś pomylił..próbki krwi czy cos...

Do góry