reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

aleali , nie poddawaj sie!!pójdź do innego gina!!! dal mnei to takie troche nierealne zeby 4 test ciązowe róznych firm, jak piszesz, sie myliły. a trest z krwi był tylko jeden... a najdziwniejsze jest to że i z krwi testy i te apteczne, działają n apodtawie tego samego hormonu, wiec coś tu nie gra...
idź i upewnij sie o co chodz!!

reklama
aleali kurcze fakt to bardzo podejrzane ... dziewczyny maja racje ... 4 testy i 4 bledne wyniki?? cos mi sie nie chce wierzyc .... idz do innego gina i sprawdz to jeszcze raz ...buziaki

Dziewczyny nie ma sensu sie nastawiac, sama pierwszy raz w zyciu doswiadczylam takiego absurdu, ze testy wyszly pozytywne a dzidzi jednak nie ma, czego potwierdzeniem jest kolejny dzisiejszy spadek tempki, wiec pewnie @ jutro zawita. Jestem rozgoryczona, nawet moja wiara w Boga zostala zachwiana, wiec przezylam to strasznie. Na razie sie poddaje. Zrobie badania poziomu hormonow bo podejrzewam ze prolaktyna moze byc za wysoka a progesteron, z ktorym mialam juz problemy za niski. We wrzesniu jade do Chorwacji i zamierzam odpoczac.
Mysle tez sobie, ze moze po prostu nie zasluguje na dzieciatko :( :( :( :( :(

aleali ...nie trać wiary...tylko nie bagateloizuj tego i zbadaj si jeszcze raz..a pytałaś lekarza..mówiłaś o testach i co on na to???
jesli chodzi o mój suwaczek to tez sciemnia..już poprawiam..jestem po owulacji, a on tu pokazuje ze w trakcie..coś xle musiałam poustawiac..-juz poprawiam:)

Rusałko, a mój pokazuje, że jestem w trkacie a wcale jeszcze nie mam płodnych dni...dla mnie to pocieszenie bo im później płloodne dni tym później @, a jeżeli miałabym teraz płodne to @ wypadłaby mi w połowie urlopu..więc ja się cieszę ;)

ja teraz czekam na efekty pierwszych staran:)-czyli jestem za etapem planowania już..ufff..ale się zbierałam długo do tego-trzy lata:)

reklama
Zmienilam lekarza, bo ten, do ktorego chodzilam wszystko lekcewazyl. Wprawdzie staram sie niedlugo bo jakies pol roku w tym 2 miesiace z testami owu i mierzeniem tempki, ale lepiej jest teraz zrobic badania i wiedziec co i jak. Nie chce za kilka lat dowiedziec sie, ze cos jest nie tak i zmarnowalam czas.
Moja nadzieja umarla  :( :( :( :( :( :( :( :(

Do góry