reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Mononoke
teraz musisz być silna i dbać o siebie, żeby jak dostaniecie zielone światełko móc bez obaw zacząć staranka. To co przeżywasz nie powinno Cię nigdy dotkną. Pamiętaj, że czas leczy rany, ale pamięć zawsze pozostaje. Może to co się stało i fakt, że trafiłaś do szpitala uchroni Cię przed kolejną tragedią tak wczesnej straty. Przeżyłam to zbliżając się do III trymestru, ale teraz znów wierzę, że warto! Ściskam!

Wiesz, ze ja wczoraj nawet pocieszalam sie, ze przynajmniej wiemy, ze oboje jestesmy zdrowi, bo po zaledwie 2 miesiacach staran udalo nam sie zajsc w ciaze?! :)
Mam nadzieje, ze i do Ciebie niedlugo zapuka fasolka :)

No i przyszła @.Trzeba zacząć od początku.

gosia glowa do gory - nie ten cykl to nastepny!

Wiecie dziewczynki, snilo mi sie, ze zrobilam bete i poszlam na to usg kontrolne a tam okazalo sie, ze pecherzyk sie jednak pojawil i moglam posluchac jak mojemu malenstwu bije serduszko :) Mmmmm marzenia ...

Ostatnia edycja:
Dzięki Mononoke:-)Jak mi się śniło, że na teście były dwie kreski to tez byłam wniebowzieta:-D
Od tego cyklu zaczynam obserwacje, ale takie porządne.Mam tylko jedno pytanie o temperaturę.Niby przed okresem powinna spaść a ja mam 37.1, ale pewnie jeszcze spadnie co???Raczej nie jestem chora.

GOSIA
a jakim termometrem mierzysz? Mam nadzieję że nie elektronicznym, bo już słyszałam żę niektóre dziewczyny tak robią - porażka! Już o tym pisałam, ale się powtórze: najlepiej zainwestować w specjalny termometr owulacyjny z powiększoną podziałką, rtęciowy. Groszowa sprawa, powinnaś dostać w każdej aptece. Temperatura wzrasta od progesteronu i jak mówisz powinna się raczej obniżyć przed kresem. Może się przeziębiłaś - teraz takie pogody.

Dobra dziewczynki, ja zmykam się uczyć do jutrzejszego egzaminu. Trzymam &&&&&&&&&& za Wasze fasolki. pa

No powiem szczerze, że to elektroniczny.Jestem u rodziców i oni innego nie mają.Jak wrócę do domu to kupie taki o jakim napisałaś maaadziarka.To dlatego, że tak naprawdę od tego cyklu zaczynam mierzyć temperaturę-wcześniej tego nie robiłam.Ogólnie to czuje się źle dzisiaj i mi te moje objawy pms czy czegoś innego nie przeszły.

Jaka znowu porażka ?? Ja używam i cała masa innych dziewczyn i przez to, mam rozumieć wszystko jest błędne ??
Specjalny termometr owulacyjny np. microlife jest elektroniczny.
A no i hmm.. rtęciowy mówisz, a jak takowego kupić nie mogę to czym mam mierzyć ??
Twoja wypowiedz trochę obraża inne osoby, używające właśnie takiego rodzaju termometru. Nie uważasz ??

Gosia, temperaturka spaść może nawet dzień po @ czy dwa :)

No powiem szczerze, że to elektroniczny.Jestem u rodziców i oni innego nie mają.Jak wrócę do domu to kupie taki o jakim napisałaś maaadziarka.To dlatego, że tak naprawdę od tego cyklu zaczynam mierzyć temperaturę-wcześniej tego nie robiłam.Ogólnie to czuje się źle dzisiaj i mi te moje objawy pms czy czegoś innego nie przeszły.

Powinno sie mierzyc tempke codziennie o tej samej godzinie TYM SAMYM TERMOMETREM bo inaczej to podobno qpa... moze skocz dzisiaj do apteki i sobie kup :) Jak sie tak dlugo staracie o maluszka to moze kup sobie testy owulacyjne jeszcze. Konsultowalas sie z lekarzem w tej sprwie?

LILITH, kochana, nie denerwuj sie tak z samego rana, dziewczyna nie chciala zle :) Pamiętaj.... łusaaaaaaaa!

ps. mam dzisiaj dołek, kuzynka wystawila na nk zdjecia swojej kilkumiesiecznej coreczki.... normalnie zwariuje niedlugo :/

Ostatnia edycja:
Mononoke tak sie ciesze ze wrociłas kochana;-);-);-) Przykro mi bardzo z powodu tego co Cie spotkało ale racja ze lepiej ze teraz doszlo do tego niz pozniej...teraz tylko wyluzowac i nie myslec..przynajmniej mozesz byc spokojna ze nie ma u Was zadnej nieploddnosci...jak sama napisalas..kochana jestem z Toba;-* Wyboczywaj i sie relaksuj;-)
Gosia-czeka a gdzie mieszysz ta tempke?? Powinnas miec swoj prywatny termometr nie uzywazny przez nikogo innego bo jak mierzysz na dole to wiesz o infekcje i stany zapalne nie trudno..
Witam wszytskie dziewczynki juz nie sposob Was powymieniac ...;-)

reklama
Do góry