gosia_czeka
Początkująca w BB
No i przyszła @.Trzeba zacząć od początku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mononoke
teraz musisz być silna i dbać o siebie, żeby jak dostaniecie zielone światełko móc bez obaw zacząć staranka. To co przeżywasz nie powinno Cię nigdy dotkną. Pamiętaj, że czas leczy rany, ale pamięć zawsze pozostaje. Może to co się stało i fakt, że trafiłaś do szpitala uchroni Cię przed kolejną tragedią tak wczesnej straty. Przeżyłam to zbliżając się do III trymestru, ale teraz znów wierzę, że warto! Ściskam!
No i przyszła @.Trzeba zacząć od początku.
No powiem szczerze, że to elektroniczny.Jestem u rodziców i oni innego nie mają.Jak wrócę do domu to kupie taki o jakim napisałaś maaadziarka.To dlatego, że tak naprawdę od tego cyklu zaczynam mierzyć temperaturę-wcześniej tego nie robiłam.Ogólnie to czuje się źle dzisiaj i mi te moje objawy pms czy czegoś innego nie przeszły.