reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Wracam do mojego mierzenia temperatury:tak:Jasne, że jeśli to nie mój termometr to nie będę go sobie wkładać do pochwy czy buzi...:tak:Wiecie nie mam w tym względzie doświadczenia co już napisałam bo nigdy się aż tak nie obserwowałam.ten wynik może być niemiarodajny bo też nie był mierzony bardzo rano i po wstaniu z łóżka.Na początku tego roku byłam u ginekologa i po badaniach wyszło, że mam lekko podniesioną prolaktynę.Mój ginek stwierdził, że to raczej przez stres.Dał mi receptę na bromergon, który wykupiłam, ale jeszcze nie brałam,ponieważ chcę próbować bez tabletek.Trochę się o nim naczytałam i tak naprawdę bałam się wziąć.Myślę o tym, żeby wziąć go dziś, bo bierze się od pierwszego dnia cyklu,ale sama nie wiem...

Wracam do mojego mierzenia temperatury:tak:Jasne, że jeśli to nie mój termometr to nie będę go sobie wkładać do pochwy czy buzi...:tak:Wiecie nie mam w tym względzie doświadczenia co już napisałam bo nigdy się aż tak nie obserwowałam.ten wynik może być niemiarodajny bo też nie był mierzony bardzo rano i po wstaniu z łóżka.Na początku tego roku byłam u ginekologa i po badaniach wyszło, że mam lekko podniesioną prolaktynę.Mój ginek stwierdził, że to raczej przez stres.Dał mi receptę na bromergon, który wykupiłam, ale jeszcze nie brałam,ponieważ chcę próbować bez tabletek.Trochę się o nim naczytałam i tak naprawdę bałam się wziąć.Myślę o tym, żeby wziąć go dziś, bo bierze się od pierwszego dnia cyklu,ale sama nie wiem...

Może już nie ma sensu bo juz moze nie jest podwyzszona????:>

monis ... bo to trzeba wklejać inaczej :) Już tłumacze:)

U góry strony forum na ciemnozielonym pasku naciśnij USTAWIENIA, następnie po lewej stronie w menu MOJE USTAWIENIA naciśnij EDYTUJ SYGNATURĘ pojawi Ci sie takie okienko jakbyś pisała wiadomość - wklej tam kod swojego suwaczka i naciśnij ZAPISZ SYGNATUĘ. I już - po sprawie :> Będzie sie pojawiało z każdym postem :)

(pisze to juz 3 raz, zostane weteranka niedlugo ;p)

karolciak kochana ale to moze byc suwaczek typu: jestesmy razem :D ...tak jakos dziwnie bez niego wygladasz ;) a wlasnie, nie wiesz gdzie sie zgubila KAMIA?

kochane nadal nie mam okresu .JA mam zawsze co 26 dni i nigdy mi się nie spóżniał .boli mnie delikatnie jajnik.Rano temperaturę miałam 37.2 .mierzyłam teraz przed chwilą temeratura nie spadła ,tylko wzrosła mam 37.5 .Ale nie mam żadnego śluzu ciążowego (nic mi nie wycieka ) kochane ja mam chyba jakąś obsesje na punkcie ciąży .

kochane nadal nie mam okresu .JA mam zawsze co 26 dni i nigdy mi się nie spóżniał .boli mnie delikatnie jajnik.Rano temperaturę miałam 37.2 .mierzyłam teraz przed chwilą temeratura nie spadła ,tylko wzrosła mam 37.5 .Ale nie mam żadnego śluzu ciążowego (nic mi nie wycieka ) kochane ja mam chyba jakąś obsesje na punkcie ciąży .

no to na co czekasz? IDŹ ZRÓB TEST!!!!! nie mysl o sluzie... zrob test i bedziesz wszystko wiedziala, a jak sie da to na betke idz!

ALLLE walnęłam byka, wiecie czy weszła w życie ustawa która zabrania termometrów rtęciowych? Ja jeszcze nie dawno taki kupiłam ale mieli je wycofać. Czy tylko ze szpitali? Kurde, juz sama nie wiem. W każdym razie nie wiem Gosia czy uda Ci się kupić, ale spróbój bo takie są najlepsze. Ostatecznie może być ten elektroniczny tylko OWULACYJNY.

I nie obrażajcie się nie wiadomo o co. Chodziło mi o to, że te zwykłe elektroniczne termometry są niemiarodajne i niedokłądne. Jak w szpitalu mierzyłyśmy elektronicznymi, to jak komuś coś nie tak wyszło mierzyło się rtęciowym i się okazało że osoba ta ma normalną temepraturę. Albo odwrotnie. Jeżeli macie specjalne owulacyjne elektroniczne to spoko, one sa juz bardziej dopracowane. Sory, jeśli kogoś uraziłam, szczególnie LILITH. Piszę to czego mnie uczyli na studiach i to, co wiem z praktyki i uważam, że nie ma tu powodów do obrażania, bo tylko próbuję doradzić...

Moniś
no właśnie, rób test. Ta niespadająca temperatura jest podejrzana o fasolkę :)

Ostatnia edycja:
reklama
ach robienie testu nie jest takie proste już bym dawno zrobiła tylko boje się rozczarowania a jajnik pobolewa coraz bardziej no i zaczeło mi się odbijanie upss...:szok:boje się ,ze nie będę w ciąży ,boje się rozczarowania pozdrawiam was wszystkie i mam nadzieje ,że nie długo napiszemy hurra jestem w ciąży

Do góry