karolciak22
Fanka BB :)
Mononoke ja narazie nic nie odliczam bo nie ma sensu teraz mam @ i lecze nadzerke w czwartek wyniki cytologi i chyba od razu krio.....;-(;-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wracam do mojego mierzenia temperaturyJasne, że jeśli to nie mój termometr to nie będę go sobie wkładać do pochwy czy buzi...
Wiecie nie mam w tym względzie doświadczenia co już napisałam bo nigdy się aż tak nie obserwowałam.ten wynik może być niemiarodajny bo też nie był mierzony bardzo rano i po wstaniu z łóżka.Na początku tego roku byłam u ginekologa i po badaniach wyszło, że mam lekko podniesioną prolaktynę.Mój ginek stwierdził, że to raczej przez stres.Dał mi receptę na bromergon, który wykupiłam, ale jeszcze nie brałam,ponieważ chcę próbować bez tabletek.Trochę się o nim naczytałam i tak naprawdę bałam się wziąć.Myślę o tym, żeby wziąć go dziś, bo bierze się od pierwszego dnia cyklu,ale sama nie wiem...
kochane nadal nie mam okresu .JA mam zawsze co 26 dni i nigdy mi się nie spóżniał .boli mnie delikatnie jajnik.Rano temperaturę miałam 37.2 .mierzyłam teraz przed chwilą temeratura nie spadła ,tylko wzrosła mam 37.5 .Ale nie mam żadnego śluzu ciążowego (nic mi nie wycieka ) kochane ja mam chyba jakąś obsesje na punkcie ciąży .