kochane jak długo się staraie o fasolkę? ja tak gdzieś około roku
reklama
Hope
podwójna mama :-)
kochane nadal nie mam okresu .JA mam zawsze co 26 dni i nigdy mi się nie spóżniał .boli mnie delikatnie jajnik.Rano temperaturę miałam 37.2 .mierzyłam teraz przed chwilą temeratura nie spadła ,tylko wzrosła mam 37.5 .Ale nie mam żadnego śluzu ciążowego (nic mi nie wycieka ) kochane ja mam chyba jakąś obsesje na punkcie ciąży .
Sobie doczytałam... Się wtrącę ;-) Jeśli od dni płodnych temperatura utrzymuje się w wysokich wartościach powyżej 16 dni zazwyczaj świadczy o ciąży. O ile nie ma stanu zapalnego ;-)
Aniaa_87
Fanka BB :)
Witam Was Kochane :* Nie było mnie od jakiegoś czasu.. Co tam u Was (przepraszam, ale nie maiłam kiedy przeczytać posty
)?? Ja byłam dziś u lekarza.. Niby wyniki zmalały, ale nie za dużo.. Okazało się, że to wszystko może być od zęba, którego mam do usunięcia :/ Chciałam go usunąć, ale się okazało, że mam nieaktualne ubezpieczenie.. A jak w końcu księgowa mi uaktulniła je, to akurat "moja" chirurgia skończyła przyjmowanie pacjentów (mieli jeszcze 1 godz otwarcia) :/ Dopóki tego nie wyleczę, to moje wyniki nie będą dobre
Ehh.. W takim razie po wyrwaniu zęba zbadam się za miesiąc.. I wtedy dopiero pójdę do ginekologa.. Więc jakby co to nie napiszę wcześniej niż za miesiąc.. Ale i tak trzymam kciuki za staraczki, a tym którym się udało, to życzę przepięknej ciąży bez żadnych objawów (poza kopniaczkami i pięknym brzuszkiem
) :*:*:*
andzia25
Mi temp.zawsze spada drugiego dnia @ więc to jest sprawa indywidualna musisz pomierzyć chociaż ze dwa mięsiące temp. żeby mieć jakieś porównanie ;-);-);-)Dzięki Mononoke:-)Jak mi się śniło, że na teście były dwie kreski to tez byłam wniebowzieta
Od tego cyklu zaczynam obserwacje, ale takie porządne.Mam tylko jedno pytanie o temperaturę.Niby przed okresem powinna spaść a ja mam 37.1, ale pewnie jeszcze spadnie co???Raczej nie jestem chora.
no i temp. należy mierzyć codziennie rano przed wstaniem z łóżka i po przynajmniej 3 godzinach snu no i tym samym termometrem.

karolciak22
Witam z rana...;-)
U mnie dalej @ co mnie dziwi bo zawsze mialam ok 4 dni a teraz tydzien...co ide do ubikacji to na papierze mam taka brazowiutka krew...moze to z nadzerki?? nie wiem...
Co tam u Was slychac?? u mnie nic nadzwyczajnego..:-
-
-
-(
Mononoke mam suwaczek specjalnie dla Ciebie;-)
U mnie dalej @ co mnie dziwi bo zawsze mialam ok 4 dni a teraz tydzien...co ide do ubikacji to na papierze mam taka brazowiutka krew...moze to z nadzerki?? nie wiem...
Co tam u Was slychac?? u mnie nic nadzwyczajnego..:-
Mononoke mam suwaczek specjalnie dla Ciebie;-)

Suwaczek piękny! 
Nie martw sie, ja tez mam @ minimum 7 dni :> a przez dwa cykle mialam po 10 dni! ale to chyba faktycznie z nadzerki bo po jej wyleczeniu @ wrocily do normy
Ooooooo Andzia testuje niedlugo! Trzymam &&&&&&&&&&&& !!!
Wiecie co....do mnie to dalej nie moze dojsc ze to juz po wszystkim
Mam takie glupie przeczucie, ze dzidzi tam dalej jest
Do wtorku jak zobacze wyniki betki i USG to nie uwierze... niby daja mi tam kilka procent szans ze fasolka przetrwala, ale sami w to nie wierza 
Nie martw sie, ja tez mam @ minimum 7 dni :> a przez dwa cykle mialam po 10 dni! ale to chyba faktycznie z nadzerki bo po jej wyleczeniu @ wrocily do normy
Ooooooo Andzia testuje niedlugo! Trzymam &&&&&&&&&&&& !!!
Wiecie co....do mnie to dalej nie moze dojsc ze to juz po wszystkim
Ostatnia edycja:
karolciak22
Moonoke...trudno cokolwiek mi9 powiedziec bo nie wiem jak Ci pomoc..nie powiem zebys nie myslala bo sie nie da to napewno...zycze Ci cierpliwosci juz niedlugo sie wszytsko wyjasni i niedlugo bedziesz cieszyla sie ciaza i dzidziusiem...mysl pozytywnie chodz to napewno bardzo trudne...
Wiesz, podczas dnia czasami sie smieje, moj maz ma na mnie zbawienny wplyw i zawsze z kazdego dolka mnie wyciagnie. Ale czasami przychodza takie mysli... i malenka iskierka nadziei, ze dzielna fasolka zwyciezyla i bije jej serduszko 
Hope
podwójna mama :-)
Mononoke tulam... Co innego można robić... Czekać i mieć nadzieję. Jeśli jakaś szansa jest, trzeba się jej trzymać :-)
Wyczytałam ostatnio, że organizm po poronieniu jest rozpędzony i dużo szybciej ponownie zachodzi w ciążę. Coś w tym jest ;-)
Wyczytałam ostatnio, że organizm po poronieniu jest rozpędzony i dużo szybciej ponownie zachodzi w ciążę. Coś w tym jest ;-)
reklama
Witajcie dziewczyny, ja już wyleczona i znowu na chodzie, ale zaś tu mam mega zaległości, więc pisać mi tu która kiedy testuję i jak się czujecie.
U mnie jednak nadal bez skoku.. no nic, poczekam jeszcze kilka dni dzielnie, jak nie to pewnie cykl bezowulacyjny ;/ A nawet jak owulka by była to z tak marnym śluzem, że i tak nic z tego
U mnie dziś pogoda katastrofalna, a tyle spraw do załatwienia i na plaże nie pojedziemy ;(
Mononoke, ciesze się, że ciągle Cię tu widze ;]
U mnie jednak nadal bez skoku.. no nic, poczekam jeszcze kilka dni dzielnie, jak nie to pewnie cykl bezowulacyjny ;/ A nawet jak owulka by była to z tak marnym śluzem, że i tak nic z tego
U mnie dziś pogoda katastrofalna, a tyle spraw do załatwienia i na plaże nie pojedziemy ;(
Mononoke, ciesze się, że ciągle Cię tu widze ;]