LILITH, dzięki Kochana, postaram się zaraz to wklepać na 28 dni. A można tu dać jakoś link z ff? Ze śluzem to mam problem, bo stosowałam gynalgin i rano zawsze ze mnie wypływała reszta tej tabletki, więc ciężko stwierdzić...Ale zdaje mi się, że dopiero teraz mam płodny.
reklama
kacha10
Fanka BB :)
Kahaka Ty masz b. zblizone te wyniki, nie ma takiej duzej roznicy tak jak u mnie.ja dzis mam 36,9. widze ze, u mnie jest teraz na przemian raz 36,8 a raz 36,9 a mialas jakies objawy na owulke?ja na Twoim miejscu dalej bym dzialala.mi w tym cyklu owulka chyba wypadla 20 lub 21 dnia cyklu.wiec moze u Ciebie tez bedzie pozno.trzymam kciuki za Twoja temp. i staranka.
Wisieńka
J ja witam. Wstałam ale po zarwanej nocy zawsze jestem zakrecona.P ledwie wstał do szkoły. Pojecha;ismy do jego kolegi bo wczoraj były walki a my jak mówiłam nie mamy tu swojej n-ki. Oczywiście gadka szmatka i przedłużanie przy wyjściu. Najadłam się sałatek i przepysznych pikli az mnie brzuch rozbolał.
Teraz robię sobie kawke i babeczkę i ogarne dom , bo wyszliśmy wczoraj po Pola przyjściu i po obiedzie gary stoja

Jak P wróci jedziemy podpisac umowe przedwstepną. Chcemy tez wszytstko wymierzyc, zeby wiedziec jakich mebli szukać.
kahaka mi tez się wydaje, ze jeszcze nie. Mi ta moja tempka tez skakała jak głupia a po owu skok od razu o 4 kreski
lilth oby jednak nie, mnie tez ostatnio cos brało i myłam sie dwa dni rumiankiem, można tez posiedziec w nim i obyło sie bez farmakologi..
Teraz robię sobie kawke i babeczkę i ogarne dom , bo wyszliśmy wczoraj po Pola przyjściu i po obiedzie gary stoja

Jak P wróci jedziemy podpisac umowe przedwstepną. Chcemy tez wszytstko wymierzyc, zeby wiedziec jakich mebli szukać.
kahaka mi tez się wydaje, ze jeszcze nie. Mi ta moja tempka tez skakała jak głupia a po owu skok od razu o 4 kreski
lilth oby jednak nie, mnie tez ostatnio cos brało i myłam sie dwa dni rumiankiem, można tez posiedziec w nim i obyło sie bez farmakologi..
Dzięki dziewczyny, wklejam link do ff, mam nadzieję, że dziala
http://www.fertilityfriend.com/ttc/calendar_module.php?cd=10
http://www.fertilityfriend.com/ttc/calendar_module.php?cd=10
Kacha, zrób sobie suwaczek, bo nie widać, który to dc. Fajnie by było jakbyście czasem zaglądały do wątku nasze wykresiki. Tam też dziewczyny chętnie pomogą 
Nie działa
Wyskoczył mi mój ;p
Daj główny link może.. bo nie wiem, który trzeba dać
Nie działa
Wyskoczył mi mój ;p
Daj główny link może.. bo nie wiem, który trzeba dać
I co widać ten mój wykres???
LILITH, ja sobie suwaczka z dniami cyklu nie robie, bo nie wiadomo jaką długość cyklu ustawić. Te moje cykle takie beznadziejne, raz 32, raz 57, sama wiesz. Jak będę po skoku, to sobie może ustawię, bo będzie wiadomo, kiedy @.
LILITH, ja sobie suwaczka z dniami cyklu nie robie, bo nie wiadomo jaką długość cyklu ustawić. Te moje cykle takie beznadziejne, raz 32, raz 57, sama wiesz. Jak będę po skoku, to sobie może ustawię, bo będzie wiadomo, kiedy @.
reklama
Wisieńka
kacha ja zawsze ustawiałam według ostatniego cyklu, w tym ustawiłam najdłuższy jaki mozna iiiii trafiłam nim w owu
kahaka u mnie główna ztrona z loginem, a może da się wyciąć wykres i wkleic.
kahaka u mnie główna ztrona z loginem, a może da się wyciąć wykres i wkleic.