reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Kahaka dobrze robisz, ze wyciagas prosiaczka, im wiecej tym lepiej, jak bedzie siedzial tylko w klatce to tylko tam bedzie sie czul bezpiecznie i bedzie dziki.chociaz sa zwierzeta, ktore nie daja sie oswoic.ja mialam 2 chomiczyce- jedna lgnela do ludzi, biegala po pokoju, tylko czakala az sie ja wypusci, sluchala sie nas, w zyciu tak superowego chomika nie widzialam, a ta druga, juz taka nie byla , mimo ze bralismy ja na rece, wypuszczalismy codzien na pokoj, bo chcielismy miec taki kontakt jak z ta poprzednia.ale sie nie udalo.ona uwielbiala byc w swojej klatce i biegac w kolowrotku i wcale jej nie zalezalo zeby miec wieksza przestrzen, nawet jak ja wypuszczalam po pokoju i stala jej otwarta klatka to wchodzila do niej z powrotem.
trzymam kciuki za staranka. oby jeszcze owulka byla przed toba.a ja dzis zrobilam na obiad kotlety z jaj i ziemniaczki plus surowka porowa.

reklama
Jestem :)
Tzn. przyszłam sie tylko zameldować. Rwanie nie było takie złe, ale myslę, że to głównie zasługa świetnego lekarza. Dostałam podwójną dawke znieczulenia :D Jak o 10 podał tak dopiero z godzinę temu przestało działać, więc niestety musiałam już wziąć przeciwbólowe leki.
Zrobiliśmy z mężem zupkę dyniową i teraz jem paste z białego serka .

Co do lutki, tez kiedyś brałam na plamienia w ciąży. Czujesz się po niej normalnie, jedyne co to lekko podnosi temperaturę :)

Martusia.. ale mi smaka zrobiłaś jak i na sałatke tak i na racuchy..

Miłego weekendu wam życzę, postaram się jutro z rana zaglądnąć i zobaczyć co u Was :)

czesc kochane,
ja tylko na sekunde, bo brat w czwartek obronil dyplom i dzisiaj mamy mala imprezke.
jestem dobrej mysli, bo jutro teoretycznie powinnam dostac @, a dzis temeratusra 36,98 i ani troche w dol, wiec moze... trzymajcie &&&&&&&&&&&&&& jutro testuje

katty, trzymam bardzo mocno kciuki!!! Od razu z rana proszę nam się tu zameldować!
LILITH, nadrobiłaś trochę nasze posty? Co myślisz o tej mojej temp?
Mononoke, całusek dla Ciebie!
Ja obejrzałam właśnie w necie film "Wszystko co kocham", nawet niezły.

Kahaka kochana zawstydzasz mnienormalnie .... :D

Ja mam dzisiaj gorszy dzien z kregoslupem ale to dlatego, ze bylo duzo roboty i sie b zmeczylam. Ale czeka mnie masaz :D
Ide zaraz sie kapciac i do lozeczka :) Jutro dzien nicnierobienia :p A w poniedzialek do pracy.... mamma mia!
Dobranoc dziewczynki!

ps. Katty daj znac jutro jak tam tescior! Bede sprawdzala BB od samego rana!:p Tzn jak wstane :p

Ostatnia edycja:
dziekuje kochane, ja z imperezy raczej nie za bardzo skorzystalam, glownei szykowalam zagryche, chclopaki teraz poszli w miasto, a ja sie ucze na jjutro, mam troche cykora, nie lubie prowadzic zajec z tematu o ktorym prawie nic nie wiem....

rano zamelduje sie z wynikiem, jestem dobrej mysli, jak nie taraz to w nastepnym cyklu, a staranka sa baaaardzo przyjemne, wiec nie mam znaczenia wynik bo i tak bedzie dobrze :-) przyznajcie mi racje, ja sobie to caly dzien powtarzam i probuje w to uwierzyc...

reklama
Do góry