kacha10
Fanka BB :)
Kahaka dobrze robisz, ze wyciagas prosiaczka, im wiecej tym lepiej, jak bedzie siedzial tylko w klatce to tylko tam bedzie sie czul bezpiecznie i bedzie dziki.chociaz sa zwierzeta, ktore nie daja sie oswoic.ja mialam 2 chomiczyce- jedna lgnela do ludzi, biegala po pokoju, tylko czakala az sie ja wypusci, sluchala sie nas, w zyciu tak superowego chomika nie widzialam, a ta druga, juz taka nie byla , mimo ze bralismy ja na rece, wypuszczalismy codzien na pokoj, bo chcielismy miec taki kontakt jak z ta poprzednia.ale sie nie udalo.ona uwielbiala byc w swojej klatce i biegac w kolowrotku i wcale jej nie zalezalo zeby miec wieksza przestrzen, nawet jak ja wypuszczalam po pokoju i stala jej otwarta klatka to wchodzila do niej z powrotem.
trzymam kciuki za staranka. oby jeszcze owulka byla przed toba.a ja dzis zrobilam na obiad kotlety z jaj i ziemniaczki plus surowka porowa.
trzymam kciuki za staranka. oby jeszcze owulka byla przed toba.a ja dzis zrobilam na obiad kotlety z jaj i ziemniaczki plus surowka porowa.