• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Agusia ja ostatnio na wywolanie okresu bralam luteine pod jezyk, ze mialam recepte to zaplacilam 3,20 za 30 tabl. zdazylam wziasc 10 tabl. i dostalam okres.dzien przed miesiaczka bolalo mnie inaczej podbrzusze i na poczatku mialam male brudzenie a dzien pozniej juz @ dostalam.
Kahaka moze nic straconego. ja w tym cyklu tez mialam raz spadek temp. 36,4 a potem mi wzrosla i myslalam ze to owulka ale okazalo sie ze to bylo przygotowanie pod owulke,testy wychodzily negatywnie, nic mnie nie bolalo a za drugim spadkiem 36,3 mialam juz bole jajnikow, testy pozytywne, a potem juz wzrost na 36,6, 36,8, 36,9, 36,8.wiec nie poddawaj sie!

kacha10, no nie wiem, zobaczymy jaka jutro temp będzie. Oby było tak jak mówisz ;-)
LILITH wróciła?

Ja właśnie wstawiłam zapiekankę makaronową do piekarnika, robiłam z "Pomysłu na". Dobre toto i nieskomplikowane :-p

Agusia, ja przez parę miesięcy brałam luteinę pod język. Czułam się po niej normalnie, tylko w smaku ona jest ohydna, taka zawiesista, a brałam na raz 2 tabl. Moja gin mówiła mi kiedyś, że lepiej dopochwową brać, bo jest bliżej "źródła" :-p
My już po obiedzie, teraz Prosiaczka męczę. Jak myślisz, to dobrze, że go wyciągam?

reklama
Ja miałam tą pod język [na wywołanie @] Luteina 50 :: Lekomaniak w necie znalazłam ją po 3,20 ale i po 15zł. Nie wiem od czego to zależy ;/

luteina jest refundowana stąd dwie ceny. 2-3 zł zapłacisz jak jesteś ubezpieczona,a ok.15 zl- reszta ludu.
ja biorę doustnie,ale sama nie wiem czy nie lepiej dopochwowo jest brać.
tak mnie czasem muliła,że mi było niedobrze.
luteina= duphaston. to ten sam hormon,z tym że luteina jest tańsza,i myślę,że mocniejsza,bo 1 tabletka luteiny zawiera 50mg progesteronu,a duphastonu 1 tabl.zawiera tylko 10mg.
to dlaczego lekarze przepisują duphaston?? bo ktoś to musi zużyć.kosztuje ok.40zł jest tylko 20 tabeletek i nie jest refundowany.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry