reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

madziujka witam ! I zycze owocnych przytulanek :) A ja lece na strzelnice bo moj mezczyzna musi trenowac bo ma w niedziele zawody do klasy mistrzowskiej :D

reklama
dziewczyny witajcie, w tym watku mnie jeszcze nie było :)

Czy aby podwyższona temp. znaczy tylko że jest sie w ciąży, ja mam normalną, wyszły mi dwie krechy, byłam już u lekarza, ale ciąża jesli jest to za młoda aby ja wykryć, kazał przyjść za 2 tyg, a więc 15 idę i się dowiem wszystkiego.
Zrobiłam dwa testy, w dniu spodziewanej miesiączki i pare dni po - wyszły pozytywne :)

Pobolewa mi dół brzucha czasami, już nie wiem czzy to normalne a jeszcze sytuacja w pracy mnie doprowadza do furii.

Pozdrawiam

Hej hej wszystkim nowym forumowiczkom, z którymi jeszcze się nie witałam :)
Życzę wam szybkiego zostania mamusiami :)
buziaczki

No jak dwa testy pokazały ciążę a i @ nie przyszła to gdzie tu jeszcze wątpliwości ;D
Chyba nie pozostaje mi nic innego jak Ci pogratulować fasolki :)

MALOGSIA nie martw sie goraca herbtaka z miodkeim i cytrynka i bedziezz jak nowo nardzona :) tez kichalam a to pomoglo

DODECZKA to super ze czujesz sie dobrzE:) ja tez sie staram ruszac dzisaj bylam z siostra na spacerku i zakupach zakupilam sobie sliczna bluzeczkie :)

madziujka witam w naszym przewspanialym ;) gronie .... dasz rade - szybkiego zafasolkowania  :p

Malgosiuu ja mam caly czas taki "niby" katar - co w zasadzie typowe jest dla kobiet zaciazonych, nie mowiac juz o kichaniu , ktore odbywa sie przynajmniej 20 razy na dzien  ;D ... dbaj teraz o siebie i fasoleczke ..buziaki :)

m.a.l.i.n.k.o hehe ja dzisiaj tez robilam zakupy ... az dwie koszulki wpadly w moje szpony  ;D niestety juz nie dalo sie mnie namowic na odlozenie ich  :D

Dodeczko to bardzo dobrze ze czujesz sie dobrze:) ja rowniez nie moge narzekac, jedynie tylko te upaly ktore doprowadzaja mnie do ..... yhym .... ;) ...... poglaskaj swoja kruszynke od nas :) buziaki

Pchełka10.05 - typowo bardzo to brzmi :laugh: Trzymam kciuki!!!
Martuśka a czy miałaś jakiekolwiek objawy oprócz braku @? Bo coś mi to moje strucie się przechodzi... Cóż, jem czereśnie kilogramami - szansa na małe mdłości jest ;)

reklama
Esia pisze:
Martuśka a czy miałaś jakiekolwiek objawy oprócz braku @? Bo coś mi to moje strucie się przechodzi... Cóż, jem czereśnie kilogramami - szansa na małe mdłości jest ;)

Kochana na początku to kibla bym nie opuszczała, sikać się chciało strasznie, cycki są nabrzmiałe, jadłam za dwoje teraz już mniej i senna jestem okroprnie, teraz to tylko cycki i senność jako objaw mi pozostał, żadnych mdłości ::)

Do góry