Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wiecie dodatkowa osoba w rodzinie, a kaski albo tyle samo albo (np na wychowawczym) o jedną wypłatę mniej... bo to w sumie jedyna kwestia, która mi trochę truje radość z ciąży...(bo zakładam, że dzidzia jest zdrowiutka i nawet nie myślę o innej możliwości:-))
, weselisko pierwsza klasa. A ponieważ dawno na żadnym nie byłam to wytańczyłam się za wszystkie czasy. Niedziela prawie cała przespana
no i poniedziałek- na dzieńdobry w pracy dowiedziałam się że muszę jechać na szkolenie do warszawki (w zastępstwie tej mojej koleżanki, która jest w ciąży-ona się nie czuła na siłach). Ja coprawda też się nie czułam na siłach ale chcąc-nie chcąc - pojechałam. Jakoś udało mi sie przetrwać to wszystko ale jak wieczorem wróciłam to odrazu padłam do łózka
Ale ja zawsze sobie tłumaczę trudne chwile, że są po to żeby później bardziej cieszyć się z tych dobrych momentów w naszym życiu, i tego ci życzę.
Ale mi się wydaje że za wcześnie na objawy, aczkolwiek każda kobieta jest inna i inaczej odczuwa ciążę. A te pierwsze objawy ciążowe równie dobrze mogą być na @, wiec nie mamy wyjścia - trzeba czekać przynajmniej do terminu @. Zyczę cierpliwości.