reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

poziomki, dzięki za pocieszenie, ale ja nie wierzę, że się udało. Temperatura jest za niska jak na ciążę. A o porodzie jeszcze nie myśl, bo do niego daleko ;-)
Martusia, wcale nie mam tak blisko dzieci, mój chrześniak mieszka w innej miejscowości :-( a innych dzieci w pobliżu brak, jedynie córeczka przyjaciółki. A te emotikonki mam ze strony sweetim, jak sobie zainstalujesz, to na pasku będziesz miała sporo do wyboru.

Głowa mnie rozbolała coś :baffled: Męża dalej brak, zupka się robi :-D

reklama
Kahaka, tepka wcale nie jest za niska :eek: nie kracz jeszcze, zobaczymy co będzie :-) Gratulację dla szczęśliwej mamy oczywiście.

Poziomki, do porodu daleka droga, ciesz Ty się teraz tą ciążą .. mnie to bardzo ciekawi, np jeśli chodzi o ruchy :laugh2:

Zuzu, przestań, proszę Cię.. albo @ będzie albo fasolka, nie potrzebnie się nakręcasz/ dolujesz, więc o spokój proszę :angry:

Niestety takiego bajeru że do porodu daleko to nie łykam bo strasznie szybko czas leci a ciaa bliźniacza jest krótsza bo trwa ok 36 tyg!!

Lilith możecie nie wierzyć ale czasami czuje jak się kręcą!!

LILITH wiem wiem, ale juz mam doła.....dziś się z męzem pokłocilam i miałam doła wielkiego... ale już na zajęciach aero odregowałam właśnie wpadłam do domku i sie bede kąpać..... no dziś rano mierzyłam temp miałam 37,3 a wczoraj wieczór 37,6 jutro rano też zmierzę zobaczymy wiem ze mialam se mierzyć od nowego cylku wstecz hehe ale zrezygnowałam bo zeby nie planowac jak ma być to bedzie a teraz załuje... i se mysle.... ale jak Poziomki napisała po @ moze test wyść prze wcale nie musi... tym się jeszcze pocieszam choć juz mi wszytsko jedno.... bedzie co bedzie.... a mi lekarz mówił jak byłam ze życzy mi bliźniaki ze cesarka i po bólu i 2ka od razu i luz.... Moja sisier miała cesarkę i powiem wam ze dostała krwotoku i jej az krew przetaczali wiec ja sie bymm bała mieć cesarkę, a niektóre wolą mieć ze tak luz... ja to bym chciała naturalnie... raczej....

reklama
POZIOMKI ----> DZIĘKI ZA &&&&&&&&&&&&&&&& tak w głębi duszy juz tak pragnę.... coś mnie brzuch dziś nie boli czyżby cisza przed burzą......oby na fasolkę a Ty jakie miałaś objawy?? zaraz se zmierzę temp wieczorkiem z czystej ciekawości ciekawe czy bedzie jak wczoraj... i rano akurat o tej samej porze bede wstawać aa i mam pytanie czy się przykrywamy kołdrą czy na tzw świeżym powietrzu...?? :-D

Do góry