Zuzu, przestan sie zamartwiac bo zwiariujes. kobietko, postaraj sie z calych sil zajac czyms swoje mysli, jak masz ciezkie momenty to pisz, pisz i jeszcze raz pisz, ale zapomnij na razie o testech, albo rzeczywiscie idz na betke. stawiam Cie do pionu!!! ;-) I WIELKI BUZIOL ODE MNE :-*
reklama
odezwe sie dopiero poznym wieczorkiem, Szklarska przyniosla efekt :-) WRESZCIE DOSTALAM SPRZET DO BADAN:-)

i zamierzam caaaaly dzien spedzic na hatrowni montujac moje dziecko i moze uda sie z pierszymi przeplywami ruszyc 
milego dnia :-*

milego dnia :-*
Hej Babeczki
Mnie dziś rano zaskoczyła @, Więc nawet nie miałam okazji zatestować. Może to i dobrze bo lepsze to niż nadzieja i widok jednej krechy na teście. No więc zaczynamy staranka od nowa..... Tak przeczuwałam że ten miesiąc bedzie bezowocny. No nic, tak musiało być. Dziś zrobię sobie przynajmniej bez obaw zdjęcie rtg
Kochane, no to która jeszcze ma w planach testowanie?. Poprawcie statystyki bo coś ostatnio żadna z nas nie chwali się pozytywnym teściorkiem.
Mnie dziś rano zaskoczyła @, Więc nawet nie miałam okazji zatestować. Może to i dobrze bo lepsze to niż nadzieja i widok jednej krechy na teście. No więc zaczynamy staranka od nowa..... Tak przeczuwałam że ten miesiąc bedzie bezowocny. No nic, tak musiało być. Dziś zrobię sobie przynajmniej bez obaw zdjęcie rtg
Kochane, no to która jeszcze ma w planach testowanie?. Poprawcie statystyki bo coś ostatnio żadna z nas nie chwali się pozytywnym teściorkiem.
A
Anulka198424
Gość
hejka laseczki wpadlam sie przywitac no mnie dziela 2 dni do @ ciekawe czy przyjdzie wczoraj troche pobolewalo mnie podbrzusze piersi okropnie daja znac swedza bola ajj juz sama nie wiem co myslec nie chce sie nastawiac tylko czemu tak a te dwa dni chyba beda najgorsze...na lewej piersi wyczulam takie koraliczki male wczesniejszym razem mialam duzo wieksze oszaleje chyba ...
pchelka10.05
Zadomowiona(y)
witajcie ja chciałabym wam powiedziec ze starałam sie o dziecko prawie 6 lat .Przez 4 lata mierzyłam temperaturka itp kazdy ból piersi, osłabienie wymioty wmawialam sobie ze jestem w ciazy a tu nic . Powiedzialam dosc co ma byc to bedzie i 20 kwietnia ( dokładnie w 6 rocznice slubu ) zaszłam w ciaze . Nie miałam zadnych objawów typu ból piersi , mdłosci wymioty nic !!!
do samego konca ciazy zadnych objawów . Nawet moja mama sie pytała czy to normalne ze jak sie jest w ciazy to nie ma zadnych objawów i okazje sie ze tak wiec niezawsze warto czekac na te obawy ciazowe . Nicolka urodziła sie zdrowa i sliczna 28 grudnia 2009r a 31 grudnia ( w sylwestra) wychodziysmy do domu i był to najpiekniejszy sylwester jaki przezyłam (chociaz w bółah bo miałam cesarke ) pozdrwiam goraco asia
do samego konca ciazy zadnych objawów . Nawet moja mama sie pytała czy to normalne ze jak sie jest w ciazy to nie ma zadnych objawów i okazje sie ze tak wiec niezawsze warto czekac na te obawy ciazowe . Nicolka urodziła sie zdrowa i sliczna 28 grudnia 2009r a 31 grudnia ( w sylwestra) wychodziysmy do domu i był to najpiekniejszy sylwester jaki przezyłam (chociaz w bółah bo miałam cesarke ) pozdrwiam goraco asia
karolciak22
Fanka BB :)
Witam
POZIOMKI GRATULACJE razy 2
Sle mnie zaskoczyla ta wiadomosc
Przepraszam ze tak zadko zagladam ale zabiegana jestem strasznie bylam w pon u gina i powiedzial ze wszytsko ok tylko mam duzo sluzu i jest lekko zoltawy i na wszelki wypadek dał globulki. ale PH 4 wiec powiedzial ze w normie. A moze ciaza?? hehe bo nie wytrzymalismy 6 tygoni bez przytulanek i akurat w okolichach owulacji zaszalelismy
tak na luzie na spontana dopiero pozniej sprawdzialam ze to plodne by wypadaly w tym czasie

ale zobaczymy jakos sie wyluzowalam ostatnio nic na sile co ma byc to bedzie:-)
Moze to bedzie zloty srodek

POZIOMKI GRATULACJE razy 2
Przepraszam ze tak zadko zagladam ale zabiegana jestem strasznie bylam w pon u gina i powiedzial ze wszytsko ok tylko mam duzo sluzu i jest lekko zoltawy i na wszelki wypadek dał globulki. ale PH 4 wiec powiedzial ze w normie. A moze ciaza?? hehe bo nie wytrzymalismy 6 tygoni bez przytulanek i akurat w okolichach owulacji zaszalelismy
ale zobaczymy jakos sie wyluzowalam ostatnio nic na sile co ma byc to bedzie:-)
Moze to bedzie zloty srodek
Witam się, dziś w lepszym humorze ;]
Od razu przepraszam, że was tak pomijam, zapominam etc ale wiecie, na prawdę mam teraz niezły za przeproszeniem burdel w domu.. ciągle się leję, mała chora, szukanie mieszkania.. i tak jak wpadam na chwilkę, to przyznam nawet nie nadrabiam. oczywiście czytam co tam u was, tylko jakoś natchnienia brak by napisac coś mądrego
Wiecie gdyby nie ten suwaczek tu, chyba dobrze działający nawet nie wiedziałabym który dzień cyklu, tempki chyba nie będę mierzyć, zupełnie nie mam głowy teraz do starań, fasolek a nawet przytulanek
Myślę, że to od stresu tak..
Za to pamietajcie, że wam ciagle kibicuję
A Ty Zuzu nie przesadzaj, tempka ma spaść do niższych a nie niżej
i jak już CI z setki razy dziewczyny pisały, idz dla spokoju na bete, bo na test może być za wcześnie 
Od razu przepraszam, że was tak pomijam, zapominam etc ale wiecie, na prawdę mam teraz niezły za przeproszeniem burdel w domu.. ciągle się leję, mała chora, szukanie mieszkania.. i tak jak wpadam na chwilkę, to przyznam nawet nie nadrabiam. oczywiście czytam co tam u was, tylko jakoś natchnienia brak by napisac coś mądrego
Wiecie gdyby nie ten suwaczek tu, chyba dobrze działający nawet nie wiedziałabym który dzień cyklu, tempki chyba nie będę mierzyć, zupełnie nie mam głowy teraz do starań, fasolek a nawet przytulanek
Za to pamietajcie, że wam ciagle kibicuję
A Ty Zuzu nie przesadzaj, tempka ma spaść do niższych a nie niżej
Martusia85
dzień boberek!
Kamia-oczywiście, że już były w dole
Kwadrans poleżałam i potem dałam sobie spokój... Co ma być to będzie-zwłaszcza, że to i tak bez dni płodnych było...
Kamia-oczywiście, że już były w dole
reklama
Martusia85
LILITH przytulam.... Pamiętaj: co nas nie zabije to nas wzmocni! Przeżyjesz to piekło i będziesz miała lepiej... A kto wie-może ten brak sprawdzania i myślenia o fasolce przyniesie Ci niespodziankę