• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
No to dobrze ze wszystko u mnie jest tak jak trzeba........no ale boli i boli ten brzuszek czasami tak jakbym miala okresik dostac, wiem jednak ze "cos" tam sie robi i musi pobolewac :) Dziekuje dziewczynki za mile slowa - uspokoily mnie.

Malgosiu niczym sie niemartw!!to zupelnie normalne!!a to ze brzuszek tak pobolwea to dlatego ze fasolka robi tam sobie miejsce!!!

caluje!!i lapie fluidki oczywiscie!!

Moniqa!!Mam nadzieje ze wraz z innymi zafasolkowanymi umiescisz juz wkrotce swoj brzuszek!!!Jak ja bylam w 1 ciazy to swoj widzialam juz w 6 tyg hehe :) caluski

Elzbietko Margolis!! trzeba patrzec na wszsystko optymistycznie!!!Zobaczycie sloneczka ze sie uda!!!

reklama
Dziewczeta witam i pozdrawiam ...dzisiaj jakos nie najlepiej sie czuje, mialam duzo biegania w pracy i jestem w doslownym slowa znaczeniu " wyje**** w kosmos" ;)   heh

Malgosiuu nie zameczaj sie pytaniami " czy aby jest dobrze" itd ... napewno jest dobrze , musi byc dobrze , nie ma innej obcji :)

Buziaki :-*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry