reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

kwiatuszqu a masz jakies problemy z pecherzem, bo przy nerkach to pecherz tez szwankuje, i piecze jak siusiasz. Wygrzej się i wyspij i niech pomoże.
Lilith no to trzymam zacisniete, zeby nikt wam go nie sprzatnał. My kupilismy tez wysoko, a czy dobrze to się okarze. Wiem co to znaczy czekac na M , my balismy sie trzy miesiące żeby nam tego ludzie jednak nie sprzedali bo musielismy czekac na Pola umowę.
Mononoke witaj , mówisz, ze rano o 9,30)))))Chetnie dorzuce Ci moje prasowanko.

Ostatnia edycja:
reklama
hehe ja też rano skrobałam szyby tylko że o 8.30 heheh ale się wycwaniłam z lekka bo rano było słonko wiec se ustawiłam na parkingu tak ze swieciło w przód szyby.... i już zbytnio sie nie napracowałam..... oki laseczki uciekam na basenik i po 20 was odwiedzę a nóz ktoś napisze ze ma fasoleczke w brzuszku!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&777

A jak z sąsiadami?? Tego się obawiam, po przygodach na obecnym, choć wcale nie zachwycającym mnie mieszkaniu od samego początku.. tu niestety samo pijaństwo i narkomaństwo u nas w mieście, więc ciężko znaleźć fajne lokum, przy np. starszych ludziach. No chyba, że w domku a obecnie nie chcemy znowu na domek iść, bo pragniemy zaoszczędzić, pojechać na wymarzone wakacje etc..
Liczę, że do soboty nam szybko przeleci, jutro mamy dużo załatwień na mieście, więc jakoś zleci na szczęście. Oby nam się ustało no i spodobalo podczas oglądania, bo wiadomo, zdjęcia to nie wszystko :)

Zuzu, miłego wypoczynku na basenie :)

Margerita, Tobie już się udało a na nas tez przyjdzie na pewno czas :)

Martusia, testy testami ale to nasza intuicja i odczucia sa najważniejsze, więc do boju ;p

Tylko raz.. w kwietniu zaszłam a 2 czerwca mialam zabieg ciąza obumarła byłam w szoku ,mam dwoje starszych dzieci zawsze było wszystko Ok zachodziłam ..rodziłam .Może tym razem sie uda.. jesli nie to więcej nie próbuje.

reklama
lilith mi się zdaje, ze sąsiedzi oki bo na klatce stoja porządne wózki dziecięce, więc raczej nie ma złodziei. Spotkaliśmy starsza pania i dwie kobitki z dziećmi jak plotkowały. Okolica spokojna i rodzinna. duzy drewniany plac zabaw z fontanną i deptakiem.
martusia no może allegrowe testy sa do doopy. Ja na jutro kupiłam apteczny bo ciągle robiłam te allegrowe.
margaritta ty sie nastaw pozytywnie. I na pewno bedzie dobrze. Alez ty płodna kobieto jestes 1 i ciąza. Tez bym tak chciała a my dukamy , dukamy co dwa dni....

Ostatnia edycja:
Do góry