reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Wiecie co coś dziwnego się dzieje ze mną:szok: piersi mało mi nie wyskoczą z biustonosza, @ ma kolor rozcieńczonego soku malinowego (lekko zabarwiona woda) tak bym to porównała i takie jakby skrzepy lecą ze mnie ale kolor mają takiej czystej krwi. boli mnie podbrzusze i prawy jajnik.
Dodam że rano wszystko było normalnie tak jak na @ przystało:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Bardzo śmieszne.... kiedys mialam taki wierszyk, ktory pisalam w kazdym pamietniku ale mi sie zgubil i nie moge go znalezc :/ No i kiszka nie ma w necie nic sensownego.. same pierdy jakies dla dzieci. A ja cos takiego wiesz... no takiegho powazniejszego musze wpisac :p I nie śmiej się ze mnie! :p

Martusia a Ty masz dzisiaj owu wedlug paseczka :D NIe trac takiej okazji :>
My caly okres plodny mielismy wstrzemiezliwosc, wiec nawet iechcacy nic raczej nie splodzimy, zreszta jadalej te prochy wcinam :/

LILITH czekamy na wiadomość :>

Ostatnia edycja:
Idź śmiało przez życie,
miej wesołą minkę,
łap szczęście za ogon,
i duś jak cytrynkę.

W każdej chwili, zawsze, wszędzie -
Niech Ci w życiu dobrze będzie.
Niech Cię dobry los obdarzy
Wszystkim, o czym serce marzy.

Ucz się i pracuj,
baw się i śmiej,
lecz pamiętaj-
zawsze dobre serce miej.

Bądź zawsze słoneczkiem,
nigdy ciemną chmurką,
w szkole dobrą uczennicą,
w domu dobrą córką.

Proszę bardzo moja kochana Mononoke :-) Mam nadzieję, że się przydałam.

reklama
Do góry