reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

kwiatuszeq, witaj! Napisz coś o sobie! ;-)
Wisienko, trzymam bardzo mocno kciuki, który masz dzień cyklu?
Agusia, no to we 3 juz jesteśmy z dzisiejszą @ :-D
LILITH, mnie się zdaje, że jednak źle to wyznaczyłam na 28dni, powinno być 2 dni wcześniej zaznaczone, że początek fl, to wtedy by się zgadzało z długością fl. Oby Wam się to mieszkanko spodobało!!!
Mononoke, Kochana, ja bardzo chętnie idę na taki układ ;-) rok temu też zaszłam w listopadzie ;-)
margerita, gratulacje!!!!

Ale jestem w szoku, że ten cykl miał 28 dni!!! Pamiętacie, że poprzedni 57! No masakra, z moimi hormonami na pewno nie jest w porządku. To się okaże już za parę dni.

reklama
kahaka dzis 37dc. Ostatnio było 40 ale @ po dupku . Ale teraz w 23 albo 24 dc miałam owu więc @ albo II. a u ciebie jak to jest teraz , bo jeszcze mi sie pląta wszystko bedziesz testowac jutro?????

Margerita, Ty się niczym nie przejmuj, ja tez miałam obumarła ciąże a później urodziłam zdrowaśną córę, którą w dodatku przenosiłam :D Musisz się pozytywnie nastawić bo fasolka stresu nie lubi :)

Wisienko, no to swietnie, i jeszcze jak dzieci ta mieszkają to już wogóle świetna sprawa. Na pewno będziecie zadowoleni :)

Kahaka a Ty już wiesz, czy możesz iść w tych innych dniach na badania?? By się czasem nei okazało, że to za późno i juz nie ma sensu.

Wisienka, ja dziś dostałam @. A u Ciebie bardzo jestem ciekawa co będzie, bo to plamienie podejrzane...:-D
LILITH, zaleciła mi, żeby zrobić te badania między 3 a 5 dc. Ja pójdę 6 dc, więc to niewielka różnica, zwłaszcza, że w necie znalazłam, że te badania można wykonywać do 7dc. Zresztą jak teraz nie zrobię, to mi przepadnie i będę musiała iść znowu do niej po skierowanie i będę czekać nie wiem ile na następną @. Zresztą ja ten dzisiejszy dzień chyba zaliczę do starego cyklu, bo to jeszcze nie krew, tylko taka brązowa wydzielina, a na 28dni wyczytałam, że jeśli nie ma krwi, to jeszcze stary cykl.

Tak, plamienia to jeszcze nie @ :) Więc faktycznie akurat Ci się trafi z tymi badaniami,

A ja się chwalę !!! Właśnie mi mąż napisał, że mam na 18.30 być gotowa bo jedziemy oglądać to mieszkanie !! Ale się cieszę, nie muszę tyle czekac, jak mi się spodoba to pewnie w sobotę się przeprowadzimy :)

Trzymajcie proszę kciuki by było wszystko dobrze !!

Lilith dziekuje ja wiem ,że najważniejsze to być dobrej myśli może z czasem mi przejdzie :) poza tym nie mam co się nad soba użalać...jest tyle kobiet ktore w ogóle nie mogą zajsc...donosić itd ..... fajnie tu u Was chyba się zadomowie :p ... w tym sensie ,że skończe z cichym czytaniem a w koncu zacznie sie udzielać :)

kakaha nie wiedziałam, przykro mi. U mnie juz nie ma tych plamień, były tylko pół dnia , takie lekko rózowe. Teraz została tempka wysoka, no i ten płyn w piersiach. Z drugiej strony. Nie wyszły mi testy 10 3 dni temu. Ale z trzeciej strony z Dzwoneczkiem tez nie wyszły od razu.
Lilit &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
margarita )))))

Wisienka, ja jakoś się nie przejmuję...chyba im dłużej sie staram, tym mniej się przejmuję kolejna @ :eek: zresztą ten cykl będzie ważny, bo w końcu się przebadam, może nawet w tym cyklu uda się wprowadzić jakieś wspomaganie (bo pewnie będzie potrzebne).
margarita, fajnie, że dołączyłaś do nas...Przykro mi z powodu poronienia, ja niestety też mam to za sobą - to już prawie rok, a ja dalej nie jestem w ciąży. Dobrze, że już masz 2 brzdące ;-) no i trzeci w drodze!!!
LILITH, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. Napisz jak wrócisz czy się decydujecie na to mieszkanko!

Dziewczyny, jakie witaminki dla faceta polecacie? Sporo facetów w czasie starań bierze Salfazin. Dobre to? Czy to na receptę?

Ostatnia edycja:
reklama
Siedze teraz i czekam aż mąż przyjedzie i juz mam same schizy, że coś będzie nie tak :D

A co do starań to prawda, im dłużej to tym bardziej to obojętne, w każdym razie u mnie.. a jak wiadomo już długo to trwa, jakbym się miała napalać co miesiąc to chyba bym już osiwiała :D

Do góry