reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Hej dziewczynki....
Mam pytanko i stwierdziłam, ze tutaj uzyskam odpowiedzi..mam nadzieje ze moge?
Z meżem staramy sie o pierwsze dzidzi...odstawilam tabletki...to jest pierwszy cykl...niedawno skonczyła mi sie owulacja...wg testów była tydzien temu w sobote...o tak sie zastanawiam....bo nie wiem wogole czy to mozliwe....ale od paru dni strasznie bola mnie piersi...a dokładnie same sutki...sa sterczace i wrecz nie mogę ich dotknąc...a dodatkowo piersi są strasznie...hmmm...ciezkie....co wy na to?? Czym to moze byc spowodowane? Bo jakos na ciąże sie chyba nie nastawiam..w sensie srednio mi sie chce wiezyc...zeby juz byly objawy po niecałym tygodniu, i zebynam sie udało juz w pierwszym cyklu...

reklama
Mononoke-owu tylko według suwaczka.... bo na teście nadal jedna krecha... ale wczoraj działaliśmy i myślę, że dziś też będziemy....
Tzn. wydaje mi się, że rano było mokro [teraz już nie] i jakoś 2 czy 3 dni temu miałam ból jajnika.... więc a nóż widelec ;)

ikasia
moja kuzynka po odstawieniu tabl w pierwszym cyklu zaszła w ciąże, mając 29 lat...
więc wszystko jest możliwe...
co do objawów to może niech bardziej doświadczone się wypowiedzą :p

Ikasia, po odstawieniu tabletek wszystko jest możliwe. Różnie organizm może reagować. Oczywiście życzę Ci, aby to była ciąża, ale nie nakręcaj się aby ;-) ból piersi to dobry znak. Pozostaje Ci czekać, zrób za parę dni test. Czekamy na dobre wieści!

ikasia
Z piersiami mam ten sam problem od tygodnia rwią,bolą, stały się większe więc dlatego zrobilam bete :) u mnie do zapłodnienia musialo dojść około 2 i pół tyg .temu ...ogólnie to myślałam ze to badanie nic nie pokaże bo za wcześnie a tu miła niespodzianka.

Cześć dziewczyny wasza mega ciężarówka wpadła się przywitać:D
Widze że wiekszość się dziś wykrwawia.
Gratuluję nowej mamusi:D
Ikasia po odstawieniu reakcje mogą być różne.

Dziewczyny zapomniałam dodać że mój test wyszedł 3 dni przed@ bo to bliźniaki a tym samym hcg dużo więcej

reklama
Do góry