reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Kamia, wstrzymam się do jutra ;) dzięki ;)
Nie wiem czemu, ale wydaje mi się, że @ dostanę, ale za pare dni - jednak nie mogę powstrzymać się przed wykonaniem testu. Chciałabym sprawić mężowi niespodziankę na Mikołajki, a rodzicom na Boże Narodzenie.
Nie orientujesz się może, czy z tym wydłużonym cyklem przez spóźnioną owu to jest tak, że o ile dni przesunęła się, to o tyle dni później przychodzi @ ?
U mnie teoretycznie jutro będzie 2 dzień jak powinna przyjść. Żadnych testów na owu, nie robiłam ale tydzień przed spodziewaną @ tak mnie jajniki na wieczór kuły, że ledwo mogłam wytrzymać i stąd moje przekonanie, że to spóźniona owulacja.

Anuszka, kto wie może to fasolka? :)

Ostatnia edycja:
tak myślicie ...???
ale ja nie miałam podwyższonej tempki w tym cyklu ...
chociaz moja kumpela w dniu spodziewanej @ miała wzrost tempki no i @ nie przyszła, na teście były II

Anuszka - ja nie mierzę temp, więc się na tym nie znam , (słyszałam o tej "metodzie"), ale zawsze są jakieś odstępstwa od reguły ;) także głowa do góry. Mam jakieś takie pesymistyczne myśli, że nie zobaczę jutro II kreseczek :(

Anuszka, babo, nie słuchasz co się do Ciebie mówi :-p wejdź na 28 dni. Nie miałaś wzrostu tempki, więc owu jeszcze nie było, to jak możliwa ciąża??? Może to plamienie dzisiejsze to okołoowulacyjne właśnie. Mierz temp dalej, może lada dzień wzrośnie.
Dominika, trzymam kciuki! Daj znać z samego rana.

U mnie 3 dzień wyższych temperatur. Teraz czekamy na efekty ;-)

To raczej mało prawdopodobne, bo wtedy po około 2 tygodniach od krwawienia pojawiłaby się miesiączka. A temperatury masz dalej niskie, więc owulacji dalej nie było.
Mierzyłaś dziś temperaturę? Umieść na wykresie.

Mam pytanie. Biorę duphaston od 15dc i niewiem czy mam brać przez 10 dni czy cały czas? Bo 29.11 mam zrobić bhcg i tak sie zastanawiam co robić zwłaszcza że przepisał mi 2 opakowania.

reklama
Katty-masz błąd w suwaczku: 11 miesięcy do testowania? ;)

U mnie temp taka jak wczoraj-mam nadzieję, że dzięki mierzeniu się dowiem w tym cyklu kiedy dokładnie mam owu i uda mi się....

Do góry