reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Hej!
blondplatyna, wisienka, witajcie z powrotem!!! Super, że z dzidziusiami wszystko ok, a mdłości w końcu miną. Ja bym mogła mieć mdłości nawet całą ciążę, byle tylko w końcu zajść ;-)

U mnie w tym cyklu juz po starankach, teraz czekam na efekty...Jeszcze aż tydzień!!! Temperatura rośnie, ale biorę luteinę, więc to pewnie od niej. A wczoraj wieczorem miałam ostry ból prawego jajnika, tak, że się wyprostować nie mogłam :angry: mocno pobolał przez jakieś 10 min (przeleżałam), a potem jeszcze z pół godziny (przesiedziałam).

reklama
nikita a czemu załapałaś dołka? tulę kochana i życzę, zeby ból szybko minął:-)\
kahaka ciekawe z tym bólem jajnika, co tam zamieszało, ze aż taki ból? no to zycze ci żeby czas do testowanka szybciutko minał:-)

Blondplatyna, ja wymiotowałam do 43 tygodnia i to nie raz dziennie.. w zasadzie i w końcówce najlepiej było, jakbym spała w wc :) I nie mówie tu o innych potwornych dolegliwościach. W pierwszym trymestrze zgubiłam od tego 5 albo 7 kg, już nie pamietam :)

Już milcze zresztą na ten temat, jak i starań, tak mi łatwiej, wybaczcie :)

Ja dla odmiany jestem cały czas zmęczona:-( Małe pasożyty biorą co i ile chcą:-D

Kamia przeczuć to ja już zadnych nie mam ,bo wiesz bliźniaki na wiosne i do tego chłopaki to już chyba za dużo szczęści by było:-D

Widze że ponury jesienny nastrój się Wam udziela:dry:

Trzymam kciuki za testowanko&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

patrz jak to jest: ja to bym się pokroić za dziewczynkę dała a ty byś chciała chłopaczków:-) śmiać się będe jak ironia losu sie odezwie i ja będe miała synka a ty 3 i 4 córę:szok::cool2: a pomysły na imię a raczej imiona juz macie?

Ostatnia edycja:
Agusia, to trzymam kciuki, żeby @ nie przyszła! Ja nie mam w ogóle testu w domu i ie zamierzam kupować, ciekawe jak długo będę twarda ;-)
Zaczęłam kupować prezenty świąteczne. Siostrze kupiłam komplet biżuterii, a dla mamy zamówiłam na allegro suszarkę do włosów, bo jej się psuje.

Kahaka wszystko okaże się jutro. Ja łapie doła i w ogóle ma wahania nastroju:baffled:. Dziękuję za słowa otuchy i trzymanie kciuków. Jesteście Kochane :-)

reklama
Do góry