reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

no ty lilith masz fajnie bo z racji tego gdzie mieszkasz taki imiona nie brzmią śmiesznie:-) bo (to tylko i wyłącznie moje zdanie i nie chciałabym nikogo urazić) ale dla mnie w Polsce małe Rayany, Dustiny i Coliny brzmią trochę pretensjonalnie pomiędzy Tomkami, Wojtkami i Filipami itd.

reklama
Kamia-imię to jedno, ale czasem takie imię po prost śmiesznie brzmi z typowo polskim nazwiskiem ;)

Mam problem z obserwacją śluzu, bo mam biały papier toaletowy ;/

martusia no dokładanie też o to mi chodzi:-) do samego imienia jako imienia nic nie mam, co więcej często są to bardzo ładne imiona ale plus typowo polskie nazwisko , otoczenie i wychodzi smiech na sali.
oooo to jutro kolorowy papier kupić:-)

To nie tak, mała ma na imię Judyta, ale tu w UK Judith.

Martusia, to nie przez papier :) A że tak to ujmę, paluchem normalnie sprawdz u wejścia.

Dziewczyny powiedzcie mi proszę czy brązowe małe plamienia mogą świadczyć o ciąży?
Nigdy ( chyba, nie przypominam sobie:confused:) tak nie miałam. bardzo bym chciała aby to jednak była fasolka:-)

Magada, widzę na suwaczku, że jesteś 6 dni przed końcem cyklu. Takie plamienie na tym etapie MOŻE świadczyć o implantacji zarodka, ale NIE MUSI. NIe zostaje Ci nic innego jak czekać...Tak, tak, wiem, że czekanie jest najgorsze ;-)

Coś jeszcze miałam Wam napisać, ale zapomniałam :no:

To zależy.. jak w ciązy to moga być niebezpieczne, ale to też zależy..
Jak pojawiają się na więcej niż 2 dni przed @ oznaczać mogą problemy z progesteronem.

Kamia, nie szkodzi :D

reklama
Niby mam inne np zawroty głowy, kłucie w jajnikach takie jakie miałam w poprzedniej ciązy, senność ale nie wiem, nie chciałabym się potem rozczarować jak się teraz nastawię... nie zostaję mi nic innego jak zająć się moja hania i czekać do dnia @

Do góry