• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Małgosiaa , to normalny stań. ja tez pezd slubem mialam wahania. a pamiętaj ze jestes w ciązy, co daje prawo do wahań nastrojów :)

Esia , bede cierpiwie czekac na fluidki :)

reklama
kobietki, mam pytanie odnośnie krwawień implantacyjnych, czy któras z was je miała?? jesli tak, to jak one wyglądaja i w którym dniu cyklu moga sie pojawic, przy założeniu ze owulacja była w 14 dniu cyklu.
prosze,pomóżcie!!

czesc dziewczynki co to moze byc mam 3 dzien @ i prawie nie mam okresu a u mnie to dziwne od 2 dni za kazdym razem jak ide do wc to mam skrzepy zawsze miałam ale tylko 3-4 na cała @ a terz duzooooo i jeszcze strasznie mnie boli głowa i mam mdłosci i wymioty tym sie szczególnie martwie bo słyszałam ze w bólach głowy (a mam całodobowe)jak sie pojawia wymioty to bardzo nie dobrze pomórzci co to moze byc pozdrawiam asia :( :( :(

kochanie, mose to od tegu upału te bóle głowy i wymioty. nie spedzilas przypadkiem dłużego czasu na słońcu??a skrzepy w @ mogą oznaczas niestey uciekająca fasolkę :(

ja nie wiem co sie dzieje. wczoraj była czerwona krew, ale nie duzo-na wkładce nic nie było, tylko w srodku. dzisiaj jest raczej brązowa i tez w takiej samej ilości,czyli tylko w pochwie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry