reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Wczoraj dostalam cos jakby @ ale tak nie do końca. Ostatnio jestem bardzo senna i zmęczona i ciągle biegam do łazienki!!! Juz sama nie wiem co myslec. Trzeba pracować dalej..a moze to już...? Czy ktoś miał podobne objawy?
Dziewczyny nie dajmy sie zwariowac!!!!

Małgosiu Słonko mi też jest baardzo przykro :( :( :( :( - bo jak by tego nie powiedzieć to baaaaardzo niesprawiedliwe ale..................
Głowa do góry uśmiecham sie do Ciebie!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Małgosiu to smutne.... ale nie można sie poddawać!!
Trzymamy kciuki za kolejne próby.... bo na pewno będzie lepiej!!

Całuski dla Was!! :)

reklama
Ja dziś mam dostać @ ale jej nie czuję - zawsze tydzień przed bolały mnie piersi że aż dotknąć się nie mogłam a teraz nic tylko mam uczucie ciężkośći w podbrzuszu i wczoraj wymiotowałam po śniadaniu (pysznym)- zawsze wymiotuję i boli mnie brzuch a tu nic tylko w głowie się kręci jak po imprezie ???? :-[ ;)

Do góry