• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
AXXXA-ja mam podobne objawy jak ty bez ciąży-tak więdz też nie rozpoznam zbyt wczesnej ciąży,no chyba że nie dostane @-to jedyny objaw no i ewentualne wymioty bo to mi się nie zdaża-a senność baaardzo często bo jak i Ty mam niskie ciśnienie zawroty głowy raczej nie ale mdłości i mulenie w żołądku baaardzo często zgaga też się nie stety zdaża-choć żadko ::)

właśnie-teścik zawsze można zrobić-choć ja ostatnio przestałam to praktykować,nie chcę się rozczarować kolejny raz jak ujrze jedną wredną kreche    >:(  i wole czekać na również wredną @    >:(  no chyba ,że zadługo się niepokazuje wtedy czas na teścik  ;D

dziewczyny, a jak to jest z intuicja??
pomijajac wszystkie objawy i spozniajace sie @, czy ktoras z was wiedziala od razu ze jest w ciazy w momencie zaplodnienia??  ::)

Ja tak mialam w tej ostatniej sytuacji...ale nie bylo to w chwili zaplodnienia tylko chyba 2-3 dni po owulacji:) teraz znow tak mam i faktycznie...:) a tak to kiedys czesto miewalam objawy...ale przeczucia nigdy!

a ja staram sie jak najmniej o tym myśleć bo jak tylko zacznę że to może fasolka to w momencie pojawiają
sie u mnie te wszystkie charakterystyczne znaki....
alew jak tu nie myśleć.... o fasolce? ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry