• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Tak to jest mozliwe!!mnie zaczely bolec 2-3 dni po owulacji a w 4 juz rosly :) wiec moze nam sie za niedlugo pochwalisz II slicznymi kreseczkami!!I niczym sie nie martw!

Witam po dłuższej nieobecności :)

Gratuluję zafasolkowania tym którym się udało, a dla pozostałych przesyłam fluidki ****************** :)

Ja nadal bezobjawowa, martwi mnie to strasznie, piersi już nie bolą, ale nadal są wielkie, tak jakby miały eksplodować, 15 lipca byłam na usg, widziałam serduszko, dzień póżniej miałam wesele koleżanki, potańczyłam trzoszkę, mam nadzieje że to nie zaszkodziło mojej maleńkiej fasolce ::)

Pozdrawiam

Martuska ciesz sie ze masz taka super ciaze!!!To ze niemasz objawow nic nie znaczy i niemasz sie co martwic tylko cieszyc!!!Sama mowisz ze masz wieksze piersi !! A to najwazniejszy objaw!!W dodatku bylas na usg!!Gluptasku kochany ciesz sie!!!!!

reklama
To moj 12 DPO i mimo, iz mialam sie nie nastawiac zrobilam test i znow jakis cien jak miesiac temu, wiec sadze, ze znow sie nie udalo. Czy ktoras z Was stosowala moze kiedys Quick Vue ? Mnie pojawila sie slabiutka II kreseczka, ale obawiam sie czy to nie zaburzenia hormonalne. Chyba przestane robic juz testy Quick bo wprowadzaja mnie tylko w blad :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry