reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Witaj Jagus!Ja mam bole podbrzusza i z tego co wiem jest to zupelnie normalne w ciazy!!Ale ja osobiscie niebralabym tego jako objaw ciazy!W kazdym razie niemasz sie czym martwic ze to cos zlego!!
A kiedy testujesz?

jagus wyjelas mi slowa z ust tak mnie brzuch boli juz od tygodnia,napecznaly i spiety jak przy okresie,ale troszke stonowany,a test robilam w 3 dniu bolu,sama niewiem co jest.Zobaczymy moze to to,a zapomnialm jeszcze przy tym bola mnie krzyze,
Trzymam kciuki pzdr :D

dzieki bardzo za odpowiedzi:) podnioslyscie mnie na duchu. testowalam sie dzis rano - dwie niebiesciutkie kreseczki:):) to moj pierwszy dzidzius wiec jestem strasznie przejeta:) no i oczywiscie mam milion pytan. w poniedzialek dzwonie do lekarza:) ;) ;) :) :) mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze czego i Wam zycze:)

Jagus !!!jak wspaniale!!Wiec termin na kiedy?Moze na kwiecien?fajnie by bylo bo jak narazie jestem tam samotna!!Daj znac co i jak w poniedzialek!!I niemartw sie tym pobolewaniem!to zupelnie normalne!!

Maxim moze to faktycznie fasolinka!!kiedy masz miec @??

reklama
no wlasnie sie zastanawiam,czy poczatki sa bolesne,czy wy kobiety czulyscie od samego poczatki taki bol w podbrzuszu,czy tak sie objawia ciza?Oj te pare dni bedzie sie ciaglo!!!!!!!Ale musze czekac.
A dziewczyny zapomnialm wczoraj dostalam poczte z zawiadomieniem ze szpitala o dacie wizyty na przeswietlenie USG i to drugie do pochwy,niepamietam jak sie nazywa,wiec datem mam na 17 pazdziernika,warjaty,ze tyle mam czekac,chyba sobie zaruja w tej Angli,wczesniej bede w kraju i tutaj zrobie jezeli do tego momentu nie bede w ciazy.
Oj chcial bym juz,trzymajcie kciuki moze to to???????????????
pozdrawiam ;) ;) ;)

Do góry