Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

(ciekawe bo teraz z wieku dzidzi wynika, że jak byłam u niego 2 tyg wcześniej czyli ok 4 tyg to on widział niepeknięty pecherzyk graffa)ale dobra koniec o tym baranie:-) potem w 9 tyg byłam u mojego teraźniejszego lekarza i widziałam śliczną 3 cm dzidzię z rączkami,nózkami itp i słuchałam serduszka:-)
. Ja lada moment zaczne kupować bo to juz najwyższa pora
Teraz z kupnem mam prawdziwe urwanie głowy bo 90% bliźniaczych to landary a ja takiego nie chce
biedna... pewno hormony mają tu swoją dużą zasługę...akurat brak efektów na wadze to fajna sprawa, a z brzuchem się nie martw, mnie nikt nie wierzy jak mówię, ze już bez mała 6 miesiąc zaczynam, tylko słyszę: "nic nie widać", "jesteś pewna?" (nie,no wiesz uroiłam sobie:-/)"wyglądasz na 3". też mnie to wnerwia, ale nic na to nie poradzisz:-)widocznie taka nasza uroda:-)Hej dziewuszki!
Tyle mnie nie było a tu takie wieści, Mononoke serdeczne gratulacje i trzymam kciuki aby maleństwo rozwijało się zdrowo.
Ja nie odzywałam się długo, bo wpadłam chyba w jakąś deprechę, nie mam na nic siły, nie mogę spać po nocach, śnią mi się porody i wogóle jakieś masakry.
A tak poza tym za wyprawkę jeszcze się nie zabieram, bo nawet nie wiem co kupować. Martwi mnie brak brzucha i brak efektów na wadze.