Martusia85
Fanka BB :)
karolciak-trzymam kciuki mocno 
blondplatyna- wczoraj w tv oglądałam jakiś program w którym mówili, że na początek nie należy kupować zbyt wiele ubrań... Na pewno coś dostaniecie w prezencie, a dziecko szybko wyrośnie... powiedzieli że min to 5 kompletów body plus śpioszki.... że nie ma sensu na początek kupować sweterków, sukieneczek, spodni...
blondplatyna- wczoraj w tv oglądałam jakiś program w którym mówili, że na początek nie należy kupować zbyt wiele ubrań... Na pewno coś dostaniecie w prezencie, a dziecko szybko wyrośnie... powiedzieli że min to 5 kompletów body plus śpioszki.... że nie ma sensu na początek kupować sweterków, sukieneczek, spodni...
a w czym ze szpitala weźmie dziecko do domu? a fotelik do auta żeby go przywieźć? a po szpitalu rozumiem położy go do małżeńskiego łożka(bo przecież łóżeczka nie kupiła wcześniej) i pojedzie kupować całą wyprawkę?
to nie chodzi tylko o kwestię funduszy czy przesądów ale typowo praktyczną:-) ja chcę ze szpitala wrócić z maleństwem do domu i w miarę wszytsko co potrzebuje mieć pod ręką a nie wtedy ganiać po sklepach(jeszcze w moim przypadku gdzie do wiekszego miasteczka jest 20 km)