• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
już jej posłałam eska, jak odpisze to dam znać :-)
mnie również lewy jajnik boli od 3 dni, wyraźnie go czuję, a to u mnie nowość! zaczęło się w połowie zeszłego cyklu, jak zaczęłam brać bromka. Mam nadzieję, że to dobry objaw :-D pracują jajniczki to pobolewają! :-D

a więc moja Mamcia mi napisała, że teraz jak na święta robiła schab to w garnku, a nie piekarniku, bo wychodził jak dla niej za suchy. Sól peklowa, przyprawy, zostawiała w czymś takim schab na noc, później do rondelka na małym ogniu i się dusiło, troszkę wody dolewać, żeby się nie przypalał, ale pomalutku dusił ;-) i w sumie jak dla mnie.. wyszedł świetny :-)

jaga ja jak mialam sie uczyc, to tez tysiac rzeczy wynajdowalam ;-) wtedy najlepiej mi sie sprzatalo, malowalo paznokcie lub inne rzeczy nie-pierwszej potrzeby

agusia ja pieke w prodizu i podlewam woda...

reklama
A ja wczoraj opowiadalam, ze mnie sie spac nie chce w ciazy.... a dzisiaj spalam do 9 rano a teraz zaliczylam jeszcze dluuuuuuuuuuuuuuuuuga drzemke (gdyby mnie moj nie obudzil to bym pewnie jeszcze spala). Tez mi sie nie chce uczyc, a tym bardziej pisac prace i ciaaaaaaaagle to odwlekam... ale coz jak juz wstalam to do roboty! :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry