• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
agusiaja się też dołączam do prośby:tak: oooo no to niedługo zacznie się stresior przed ślubny:-)
monookemój gin też bieże pod uwagę tygodnie zakończone:-)a miesiące liczę wg tego drugiego sposobu:-) własciwie to miesiąc ciąży jest tylko potrzebny w rozmowach z tymi zupełnie nie zorientowanymi, który 23 tc nic nie mówi;-) bo gin i tak operuje tylko tygodniami:-)
kahakacieszę się, ze masz już trochę lepsze samopoczucie:-)
martusia karolciaktrzymam kciukasy:-)
a ja zaczęłam sezon kupowania:-) już mam na allegro kupiony mały garniturek na 68 cm, pakę 35 ubranek i szlafroczek też na 68:-) a jutro będę na mieście to sobie zajrzę do sklepu z rzeczami dla dzieciaków:-) i spróbuje mój wózek na zywo zobaczyć:-)
dziewczyny mamy już chybą imię:-) mój M wybrał Tymon:-) nasz malutki Tymuś, jak będzie większy to Tymek a dorosły Tymon:-)

Sukien jest odkupiona od koleżanki, bo mi się bardzo podobała. Trochę ją przerobię po swojemu;-) aaaaaaa.jpg

agusia piękna:-) naprawdę bez kitu:-)
martusia cieszę się, ze Ci się imię podoba:-) a apropo ubranek to mam parę na 56 ale nie liczę, ze mi się takie małe dziecko urodzi bo mój M był stasznie długaśny;-)więc raczej staram się kupować takie na 62 i w tej pace 35 ubranek dużo jest właśnie takich na 62:-) a wózek to ten narazie jest na oku 3W1 NAJNOWSZY ZESTAW BABY MERC Q7-X + MEGA GRATISY (1387504232) - Aukcje internetowe Allegro kolor czarno-turkusowy:-)

Sukien jest odkupiona od koleżanki, bo mi się bardzo podobała. Trochę ją przerobię po swojemu;-)Zobacz załącznik 315308
Mnie się podoba, nie wyzdziwiana, taka normalna a nie setki falban i takich tam :D Ciekawa jestem jak bedzie wygladala po Twoich przerobkach. Ps te koronkowe elementy sa pomaranczowe? Bo tak dziwnie na zdjeciu wygladaja:>

Kamia, mnie sie tez podoba to imię ale mojemu mężowi już nie... on w ogóle wybiera jakies dziwaczne imiona dla dzieci :D Na szczescie dogadalismy sie juz kiedys a propo imion dla chlopca i dziewczynki i mam nadzieje, ze nie zmieni juz zdania i nie wyjedzie mi z jakims Stasiem czy innym ... :D

reklama
powiem Ci monooke, ze dogadać się z facetem w kwestii imienia... już chyba lepiej negocjować z terrorystą;-) a jakie wybraliście jeśli można zapytać?:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry