• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Agusia my zrobiliśmy mega grilla dla najbliższych i to był wspaniały pomysł.Sami się wpraszali na poprawiny:-D Sukienka śliczna

Kamia mi dzisiaj koledzy przywieźli łózeczko i pake ubranek od mamy (aaale słodkie!!)
i na poczcie czeka jeszcze paka ubranek 0-12m ok 100szt
Tymon ślicznie! Mi się strasznie Tytus podoba

Mononoke mogą być bliźnięta jednojajowe dwuplemnikowe tzn jajo podzieliło się przed zapłodnieniem i potem zostało zapłodnione przez 2 plemniki:szok:

reklama
poziomkino to masz teraz co oglądać:-) mnie trochę u mnie jak patrzę ile tych ubranek jest to przeraża szykowanie tego wiesz wypranie i wyprasowanie wszytskich:-D ale pocieszam się, ze jeszcze jest czas:-) a powiedz masz plan ubierać dziewzcynki tak samo czy różnie?:-)
martusiabo wiesz czasem mam wrażenie że oni te metki na chybił trafił przyszywają:-/mój kuzyn wcale nie był dużym dzieckiem a w 3 m-cu ciocia niektóre ubranka które mu ubierała to miała z metką na 6 m-cy i więcej:-/

My wybraliśmy dla dziewczynki MAJA ( opcja dodatkowa to EMILKA - maz sie upiera....) a dla chłopca Maciuś (może być, ale mnie sie podobały jeszcze inne, ale oczywiscie moj maz.... )

Poziomki, wszystko jedno co bedzie i ile ich bedzie byle byly zdrowe :D Jakos mdlosci specjalnie dzisiaj nie mialam, jak sie obudzilam to sie czulam tragicznie ale jak juz wstalam i sie troche poruszalam to mi przeszlo samo. A mama mi mowila dzisiaj, ze ona cala ciaze przeszla bezobjawowo, nie liczac braku @. Mam po niej bolesne i dluuugie miesiaczki to moze i to tez odziedziczylam genetycznie :D

Dziewczyn ja sie jeszcze nie interesowalam wybieraniem wozka i dlugo pewnie nie bede ale one wszystkie wygladaja podobnie :D Nie wiem co ja kiedys wybiore;p
Ale Kamia ten Twoj mi sie podoba :D
A po ciuszki i inne atrakcje dla dzieciaczka wybiore sie jak skoncze 3 miesiac, nie jestem przesadna ale mysle ze wtedy wystarczy, szczegolnie, ze moja mama juz pewnie zacznie zakupy duuuuzo wczesniej :D

kamia-powinnaś zmienić jeden suwaczek na taki odliczający dni do rozwiązania :)

My akurat w kwestii imion się szybko dogadaliśmy... i mamy Konstancję i Marka wybranych :D

Mononoke-też mi się strasznie Maciej podoba, ale mojemu mężowi się źle kojarzy ;)

monnookeja też miałam takie wrażenie więć zrobiłam sobie kilka założeń co ten wózek musi mieć a czego nie chcę i potem z grupy tych które spełniały te warunki wybrałam ten który mi najbardziej odpowiadał cenowo, bo tak jak wspominałam teściowa daje na wózek 2 tys ale stwierdziłam, ze chcę za to kupić wózek i parę innych fajnych rzeczy dla małego:-)no chyba że ten na zywo okaże się porażką:-)
poziomki cudeńka:-) szczególnie te z hello kitty:-)
martusiaTy wiesz że myślałam o takim, ale stwierdziłam ze za bardzo będzie mnie stresował:-D ale z czasem jak oswoję się z tą myślą ze to się zbliża takimi wielkimi krokami to go zrobię bo samej mi się przyda ;-)

reklama
Dziewczynki ta sukienka ma na koronce cekiny i w zależności jak padnie światło taki kolor pokazuje;-). Moja teściowa upiera się przy obiedzie dla rodziny najbliższej i chyba jej ulegnę. A dla przyjaciół chce zrobić imprezę w domu albo jakiegoś grilla na działce:-).
Kamia wózek chce taki jak Ty masz tylko żeby miał duże i sztywne koła. Żeby się nie kręciły;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry