• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
My mielismy taką YouTube - Peter Cetera & Crystal Bernard - Forever Tonight słowa sa piekne, ale malo kto je rozumial na weselu. Niestety przed slubem musialam toczyc prawie wojne z przyszla tesciowa bo ona stwierdzila ze ciotunie nie beda tego rozumialy i co ludzie powiedza ze to jest po angielsku a nie po polsku tak tradycyjnie.... chciala zebysmy sobie wzieli ta piosenke Pauli :D.... :D Powiedzialam, ze jak bardzo jej zalezy to zrobie specjalnie dla nich tlumaczenie i rozdam przed pierwszym tancem :D I mialam spokoj :D

martusiawiem, ze już to kiedyś pisałam ale super wyglądałaś na ślubie:-) piekny welon i nietypowe upięcie:-) a piosenka fajna, nie znałam jej wczesniej:-)
monnookeno teściowe lubią miec dużo do powiedzenia przy slubie:-/ i dobrze że sie nie dałaś:-) przynajmniej miałaś coś orginalnego a nie złote obrączki;-)

kamia-dziękuję! Welon miałam ten sam, który moja mama miała 26 lat temu na swoim Ślubie :) A upięcie-zwykły kok.... piosenka jest super-poznałam ją kilka lat temu.... Nigdy nie była popularna... bo to z musicalu

Cześć dziewczynki :-)
Aleście się rozpisały :szok: Ale tematy jakie przyjemne.
U mnie humorek niezły, plamienie juz minimalne, więc jestem dobrej myśli. Byliśmy pół dnia u rodziców moich, dlatego nie pisałam.
A na tej rozmowie było tak: To jest Akademia Nauki - prowadzone są tam zajęcia ogólnorozwojowe dla dzieci od 2 lat, język angielski i zajęcia efektywnego czytania. Tę Akademię prowadzi moja znajoma jeszcze z liceum. I dogadałam się z nią, że poprowadzę zajęcia dla maluszków 2 letnich i 3-4 letnich. Będzie to tylko parę godz tygodniowo, ale dobre i to. No i dogadałam się, żeby było bez umowy, żebym mogła w razie czego się zarejestrować w UP. Także zaczynam od lutego, muszę teraz w styczniu opracowac jakis plan zajęć, coś wymyślec dla tych bąbli.

A co do piosenki na pierwszy taniec to u nas była YouTube - Grzegorz Tomczak - Niebieska Piosenka

reklama
A i jeszcze przed chwilą dostałam maila z propozycją pracy jako opiekunka do dziecka :-D no i ogłoszę się w lokalnej gazecie, że mogę udzielać korepetycji.

Dowiedziałam się jeszcze, że jeśli przed końcem umowy pójdę na L4, to ZUS normalnie będzie musiał mi wypłacać chorobowe. Więc we wtorek jak będę u gin powiem jej jaka jest sytuacja i może mi wystawi. To wtedy nie rejestrowałabym się w UP.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry