• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Mononoke, strasznie fajne te dzienniczki. Zamówię sobie po wizycie u gin.
Martusia, no tak, czas po owulacji to najgorsze "2 tygodnie w życiu staraczki" hehe. Patrzę na Twój wykres i myślę sobie, że zatestuj najwcześniej w poniedziałek. Chyba wytrzymasz, co?

Idę jeść.

Kahaka, gratuluję - smacznego :)

Wiecie, zaczęłam się już martwić.. to prawie 20 dc a u mnie nic a nic się nie dzieję.. początkowo myślałam, że przez odstawienie wiesiołka cykl z 26 dniowego wydłużył się do 30 dc ale teraz nie wiem już co o tym sądzić.. czy przez chorobę [ ja już zdrowa, lekko pokaszluję ] może aż tak się wszystko przestawić ?? CO gorsza, jajniki pobolewają troszeńkę co ileś dni, podobnie podbrzusze, przez co trochę głupieję.. już myślę, idzie owulika a tu nic i tak od początku cyklu, który i tak się dziwnie zaczął.. bo bóle na @ zaczęły mi się już na 3-4 dni przed nią a tak nie miałam nigdy.. aaa i wicie co.. cyce mi urosły.. może nie rozmiarowo ale są takie baardzo pełne.. spuchły tak przed @, trochę bardziej niż zwykle i tak się utrzymują, tzn. nabiły się jeszcze bardziej - bardzo mnie to cieszy :D Męża zresztą też..
CO o tym sądzicie??

Tylko mi tu o żadnych testach nie piszcie.. :D

Kahaka, ja pamiętam, Tobie się tak przesunęło wszystko, tylko nie pamiętam czy to było czymś spowodowane..

Lilith-nie wiem co Ci napisać oprócz: "a może zatestuj?" ;)

kahaka-postaram się wytrzymać :) jutro jadę do małej Zosi, a weekend w domu [na wsi-apteka zamknięta] więc nawet nie będę miała gdzie testu kupić....

KAHAKA GRATULUJE!!!!!!!!!!! SUPER!!!
LILITH..... ja nic mówić nie bede... :-)no ale...... no no no no......&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

A co do piosenki ja mialam Krzysia Krawczyka "tylko ty tylko ja" nie chcialam tak poważnie i smutno a raczej energicznie i wesolo bo ja taka jestem żywiolowa i się śmieją ze adhd mam heh i od razu goscie z nami zatańczyli i zostali na parkiecie od razu sie ozywilo i cacy. Ponoć jaki pierwszy taniec takie cale życie w związku.... więc przydalo by się plynnie tancować i z uśmiechem na twarzy!! Cmoki ale sie objadlam.... jajeczka 2 na miękko hehe no tak wiecie ja chlopaka heh zeby bylo hehe ;-)

Ostatnia edycja:
LILITH, ja do tej pory nie wiem, czym tamto przesunięcie było spowodowane. Nie chorowałam wtedy, stresów jakiś specjalnych też nie miałam. Widocznie coś się moim jajnikom nie spodobało ;-) a mierzysz temp, czy odpuściłaś? Może zmierz sobie jutro rano, przecież po tylu cyklach mierzenia wiesz mniej więcej jaka masz w danej fazie cyklu.

reklama
kahaka a ktore z tych dzienniczkow bedziesz zamawiac? bo ich jest tam troche :D Nie wiesz moze czy na te badania musze byc naczczo?
betaHCG, morfologia, gr krwi z rh
Bo nie lubie nie jesc nic rano ostatnio a na badania trafie dopiero ok 10:00

Lilith :D ja nic nie mowie, moze byc roznie :) kahaka ma racje, sprawdz tempke, ja dorzuce jeszcze folika, nie bierz zadnych swinstw, unikaj stresu i takie tam :)
ps. jak sie czuje corcia?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry