reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

juz raz go zlapalam na HILTERA z noga w gorze ;-)

a bucik do 17 stycznia, nie dam dluzej, bo sfiksuje

dobra gwiazdeczki, ide spac, bo jutro musz zajecia dokonczyc, bo dzisiaj sie napracowalam.... az wiory lecialy ;-)
a niedziela cal w Wawie. jakja sie ciesze, ze zmienie miejsce siedzenia, choc na jeden dzien :-)

Ostatnia edycja:
reklama
ahhaha Katty miałam to samo po operacji kolana 3 lata temu!!! wiem co czujesz! :-D

okej,teraz już serio lecę :-D do juterka!!

hahahahaha na HITLERA;D;D;D;D POPŁAKAŁAM SIE ZE ŚPIECHU:D
BEZ KITU
BARTEK PATRZY NA MNIE JAK NA WALNIETA.... siedze i ze śmiechu płacze do monitora:D

jeszce jestem, ale odpadam, chyba nei chcesz, zeby robert znalazl mnie rano na fotelu, lub gdzie indziej ;-)
a Ty idz bartka bzyknij na HITLERA, jac bedzie ciezko, to zawiaz sobie bandaz na nodze :-p

http://www.youtube.com/watch?v=T8oOIvq5hI8

ja lubie ten moment z panda ;-)

poziomki troche spozniona, ale udanej zabawy podczas czytania, troche naksrobalysmy ;-)

Ostatnia edycja:
Cze kochane:-)
kule jeden dzień mnie nie ma a nadrabiania co nie miara:szok: więc tak po kolei: w tym teście wyszedł mi chłopiec więc może coś na rzeczy jest:tak:
kahaka wczoraj w takiej gazecie M jak mama był list os babki w podobnej sytuacji jak Ty i też jej odpisali, że jak pójdzie na zwolnienie lekarskie to do końca ciąży będzie jej ZUS płacił:-) tyle, ze już zasiłku macierzyńskiego nie ma niestety:-( o kule a twoja wizyta zbliża się wielkimi krokami:-) za Ciebie i monooke trzymam kciuki żeby wszystko wyszyło ok:-)
a propo wizyt to ja chodzę prywatnie i zawsze jest taki schemat: parę minut rozmowy czy coś mi nowego, mierzenie ciśnienia, ważnie, badanie ginekologiczne, usg ewentualnie tylko mierzenie tętna dzidziusiowi:-) a usg miałam w 9 tyg (bo to była pierwsza wizyta więć musiał sobie ciąże poświadczyć) w 12 tyg genetyczne, ok 20 tyg połówkowe no teraz po 22 żeby płeć sprawdzić:-)no i potem znów gadka i l4:-) ja bym generalnie mogła mieć co wizytę ale u mnie jest tak, że sama wizyta kosztuje 100 zł a za usg się 50 zł dopłaca, niby nie dużo ale jak po każdej wizycie (a mam je co 3 tyg)mam jeszcze kupę badań do zrobienia, a za każde płacę to trochę tej kaski idzie:baffled:ale dla małego warto:-)

Dziewczyny-jadę dziś do miasta i tak myślę, że pójdę na betkę... Wiem-miałam do pn czekać.... Ale w pn wyjdzie mi np negatywny wynik-to i tak pójdę na betę...

Dziś mam biegunkę-więc podejrzewam, że te moje mdłości to jakiś wirus :(

reklama
Martusia trzymam kciuki na betce &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Daj znac jak tylko bedziesz miala wynik :)

Kamia, no to faktycznie ginek dosc drogi :/ Moj jest znajomym mamy wiec place 50zl za wizyte z usg, ale pewnie za samo zdjecie kaze sobie doplacic:/ Za badania tez musze placic ale na szczescie nie sa takie strasznie drogie przy szpitalu (np. betka 17zl a w prywatnych labolatoriach 40zl).

Jesli chodzi o kalendarz chinski to znalazlam jego dwie wersje i nie wiem ktora jest ta wlasciwa (o ile ktoras z nich jest) bo na przylad wedlug tej wychodzi mi dziewczynka (24 lata, grudzien)
Planowanie płci dziecka- kalendarz chiński
a wedlug tej chlopak
Chinese Gender Chart, Chinese Pregnancy Calendar, Chinese Gender Predictor Calculator

A pozostale dziewczyny : WSTYDZCIE SIE!!!!
Co to za watek? Kiedy i jakie pierwsze objawy alkoholizmu i narkomanii?:> he? pieknie, pieknie! ;)
Wariatki, nawet nie mam sily was nadrabiac - ponad 20 stron!!!!!!

katty nie kocham Cie juz bo nie lubie sie dzielic, kiedys sie podzielilam Toba z kahaka ale na wiecej sie nie godze! <foch>

Dzisiaj mimo lekkiego kszlu z rana jestem szczesliwa bo zaczelam 6 tydzien ! <radocha>

Do góry