reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
heh dziewczyny chyba wieczorkiem musze z Wami tez poimprezowac:D kiedy kolejna biba dzisiaj??:> heh ja dalej nie mam @ i bylam wczoraj na betce tylko ze nie wiem ile tam powychodzilo ale babka z lab powiedziala ze za wczesnie jeszcze zeby okreslic czy ciaza czy nie..ze 50 na 50...jak myslicie to co ta betka pokazala?? zwiekszone hcg?? tylko ktore swiadczy na bardzo wczesna ciaze i jak co to nie chciala nadzieji robic bo moze dojsc do przedwczesnego poronienia??? nie wiem cio myslec..ale betke mialam po znajomosci robiona bo ciotunia moja kochana w przychodni robi pobrala mi krew i pobiegla do lab a pozniej mi dzwonila..i mowi ze zapomniala wyniku zabrac ale tak tam ta babka powiedziala ze jeszcze ciut za wczesnie...to nie wiem a babka z lab nie wie czy mam @ ile mi sie spoznia itp..wiec dlaczego powiedziala "za wczesnie ze 50 na 50" spac mi to nie dalo;-(

Martusia będę czekać z niecierpliwością na wieści od Ciebie:-)
I znowu łapie doła:-(. Przepraszam że zawracam Wam głowę, chyba daruje sobie forum

karolciak to zadzwon do lab moze dzisiaj podadza Ci wynik? Powiedz, ze wczoraj robilas... to dziwne ze wyniku nie podali, trzeba bylo od razu ciocie zmolestowac zeby do tej babki dzwonila jeszcze raz :D

Albo zapytaj ciocie ze wynil byl chociaz powyzej 0, bo jesli tak to w poniedzialek moglabys zrobic juz sikacza, bobo test strumieniowy ten z czuloscia 10 i powinien juz wyjsc bo beta sie podwaja codzien, czy jakos tak :D

znalazlam fajne suwaczki :D pokazuja co tydzien jakiej wielkosci jest dziecko porownujac je do owocow :D Moje ma teraz wielkosc pestki jabluszka :D

Ostatnia edycja:
ah no zawalilam troszke ale ja dzwonilam to juz prace konczyla to nie chcialam ja meczyc:D a nie wiem czy w soboty tam maja otewarte:p dzisiaj kupie ten bobotest strumieniowy i jutro zrobie znowu testa:D bo dzis 34 dc..nie mialam nigdy takiego dlugiego..

Hejoo! ;) jak sie spalo? Ja dzis o 8 pobudka.. :/ tragedia..!

MARTUSIA nic nie mowie, ale.. &&& daj znac jak bedziesz cos wiedziala :)
AGUSIA nie ma takiego dolowania! Poczytaj nas z wczoraj to Ci sie humor poprawi :p

i wiem ze jezeli by tam nic nie wyszlo to by mi ciotunia powiedziala ze nie ma i juz zebym sobie nadzieji nie robila bo ona wie najlepiej w mojej rodzinie jak ja pragnie dzidziusia...wydaje mi sie ze betka wskazala sam poczatek ciazy a ciotunia chce mnie chronic przed zalamaniem hehe i przez to mi tak powiedziala ze jak dojdzie do tego samoistnego poronienia zebym nie zeswirowala tak to sobie tlumacze.....czy moze byc wynik betki ktory mowi ze moze byc ciaza ale nie musi??? z tego co sie orientowalam to nie bo albo jest podwyzszony hormoin albo nie?? czy jak to??

reklama
Do góry