reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

katty, ja tez mam focha, o!
Mononoke, też mam ten suwaczek na 28dni, mój Bąbel jest wielkości oliwki zielonej :-D
karolciak, mam wrażenie, że musiała Ci wyjść beta podwyższona, pewnie w okolicach 5-10, dlatego Ci tak ta babka powiedziała. Dzwoń tam i się dowiaduj!
Agusia, nic nie rób, co masz robić? Bierz normalnie luteinę, jak Ci gin kazał.

reklama
kahaka pozwolisz zeby nas tak traktowala? mialysmy byc tymi jedynymi my i tylko my, a teraz widzisz co sie dzieje? rozpusta! wszystkie kocha, na wszystkie ma ochote.... ja siezalamie chyba ;(

karolciak a Ty jeszcze nie zadzwonilas? no na co Ty kobieto czekasz? chcesz sie zameczac niewiadomo ile? nie ma mowy! dzon albo ja zadzwonie! :p

heheheheh Mononoke tylko ze dzisiaj ciocia ma wolne a ona tez nie widziala tego wyniku tylko ta babka do niej dzwonila i tak jej powiedziala wiec nic sie od niej dzisiaj nie dowiem...jutro zatestuje i zobaczymy a najwyzej w poniedzialek skocze tam i odbiore ten wynik;-) albo pojde do innego lab zrobic betke gdzie beda obiektywni a normalnie wynik dostane..heheh;-) Też Was kocham i zazdrosna jestem bo tu sie trójca połaczyla i nie chcecie do siebie nikogo dopuscic:>:> wrrrrrrr

Tak wiem moja wina przepraszam;-(ale obiecalam poprawe wiec jestem to moje Noworoczne postanowienie:-D wiecej czasu z Wami spedzac:tak: wiec sie teraz w pracy obijam i jestem:D

Nie ma juz trojcy - ja mam focha, nienawidze zdrady! A taka zdrada to juz w ogole! <foch>!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Karolciak
myslalam, ze ciotka wie czy wynik byl chociaz powyzej 0 i ze zadzwonisz do niej do domu:p
ale zycze powodzenia na testowaniu, trzymam za Ciebie bardzo mocno &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
no, tylko zebys w tym postanowieniu wytrwala ;-)

amalfi no ,wiesz babolcu, jak mozesz mowic ze sie z nami nudzisz, czuje sie urazona <foch>

baska no wiesz, jak mozesz!!!!!!!!!!!!!!!
ja ci kwiaty, prezenty, dom i nawet nowe auto kupilam, a ty co.... teraz to juz mnie nie kochasz??????????????

Ostatnia edycja:
Do góry