reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

kup altacet i niech zrobi sobie okład... chyba ze boli bardzo to jedz z nim na pogotowie bo moze byc złamana.... w najlepszym wypadku jest spuchnieta bo jest stłuczona

hahaha jestes niemożliwa jak moj mnie wkur... a cos sobie zrobi to ja nie moge.... zawsze mi przechodzi i lituje sie nad mendą moja kochana:D

tak swoja droga to ja z moim tez dzis sie poklucilam bo zmienia plany w ostatniej chwili.... i mnie wkurzył....

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny, jestescie THE BEST :*
amalfi jak nie przestanie bolec, to lepiej pojedzcie na pogotowie... oklady z octu tez sa dobre... a jak zaloza mu gips, to mozesz sobie troche odkruszyc ;-)

zimno mam w domu i bylam sie zagrzac pod pierzynka, wyslalam r. na zakupy (jego pierwsze samodzielne duze zakupy), bo zawsze ja robie ;) i wrocilam do was :-)

kurcze, nie moge sie zebrac, zeby zajecia przygotowac...

Sorry ale nie obchodzi mnie to co jest jego noga, odchodze od niego i juz, ja mam nogi sprawne wiec moge odejsc. Robi se oklady z octu, kumpel przywiozl mu masc i tak se siedzimy nic nie gadajac!!! Tzn ja koncze ciasto i robie obiad. Niech sie cieszy ze jemu tez robie!!! Poza tym rusza paluchami to chyba nic nie zlamal

Ja nie moge sie ogarnac, zeby na zajeciach wysiedziec..! Masakra!!! :/

hahah :D AMALFI tak trzymaj!! Nie daj sie dziadowi!!! :D jak zasluzyl to niech cierpi, a co!! :D

Amalfi widze ze mocno cie wkurzył!!!! co takiego zrobil??? nie denerwuj sie bo to nie ma sensu.... :*

siedze i czekam i czekam i siedze i generalnie chcialabym juz wytulic mojego pysiaka:D

Ostatnia edycja:
reklama
Hehehehe a my tak z moim K nie potrafimy. Kłotnia trwa nie dluzej niz godzine ale i tak po paru minutach zamienia sie juz w zart :D

Do góry