• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Martusia zona mojego szwagra tez jest w ciazy... w 8 tyg. tez jej zazdroszcze mimo ze wiem ze nie powinnam.... no bo nie łudźmy sie ale to po prostu zazdrość jest:PP
wychodze jednak z takiego założenia ze my do swojego celu tez dobrniemy:)

reklama
katty, nie śpię jeszcze :-p ale zaraz idę :-p
Basia, to fajnie, że kuzyneczka w ciąży, będziecie miały wspólne tematy. U mnie w rodzinie na razie sama jestem, ale dużo nas w wieku rozpłodowym :-D więc może jeszzce coś się wykluje.
Martusia, rozumiem doskonale Twoja zazdrość - jeszcze niedawno sama to odczuwałam, w pewnym momencie miałam wokół siebie 6 babeczek w ciązy (bliskich mi osób), więc wiem czym to śmierdzi. Trudno to nawet opanować (to uczucie).

Foch nadal trwa oczywiscie ani slowa nie wypowidzielismy do siebie, zapytalam go tylko czy chce obiad w porze obiadowej czy pozniej se zrobi, powiedzial ze teraz, nalozylam ,polozylam na stole bez slowa i do teraz nie gadalismy. Ja tak moge dluuuuuuuugo

Ostatnia edycja:
reklama
amalfi na to wyglada:D:D:D:D dwa tyg go nie widzialam
kacper rosnie bo ma geny takie moj maz ma 205 wzrostu i kacper rosnie tak jak Bartek jak byl w jego wieku
potrafi mi skoczyc w 9 mies 35 cm

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry