reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Czesc babki!! Nie chce mi sie dzis pisac, moja sytuacja w domu taka jak wczoraj!!!! Nie gadamy, nadal od niego odchodze

Jetsem jestem. Tylko nie zastestowalam;-( Bo wczoraj przyszlam po pracy do domu i za okna sie wzielam i jak je umywlam to mnie kregoslup zaczal bolec ze makabra..i polozylam sie spac. A mialam jechac po test. Dzisiaj kupie i moze zrobie w dzien albo jutro rano. Mam strasznie wodnisty śluz, @ dalej nie ma a to juz 35 dc:-D;-)

Przepraszam:-:)sorry: Chciałąm wczoraj poslac mojego po test ale powiedzial"po co on ma testy kupowac jak on wie ze jest dzidzius" i taka gadka z nim:-) ja tez jakos mam coraz wieksza pewnosc ze jest..mam nadzieje ze nie zapesze;-) heh ale dzisiaj jak sie tylko wygramole z lozka to skocze po test..ale mysle ze zrobie go jutro z rana:D a wiem ze mama i inne dziewczyny w pon testuja to zrobimy to grupowo:D:D

karolciak przeciez ja przez Ciebie dostane zawalu kiedys! Ja od rana o Tobie i twoim tescie mysle a ty nic.... aaa ten Twoj chlop to w dupe powinien dostac :D

kahaka wiesz co.... piersi mi strasznie urosly, sa pelniejsze a brodawki ogromne :D Siusiu robie czesciej, w nocy na szczescie nie wstaje ale rano po przebudzeniu biegiem do kibelka zeby sie nie zesiusiac :D
Rano mi tak dziwnie ale zawsze jak zjem aktivie albo actimel wypije to mi lepiej :) Nie mam jakis specjalnych mdlosci czy cos ale tak dziwnie mi.

amalfi a dlugo tak bedzies zod niego odchodzila?:>

mononoke az znajde mieszkanie do wynajecia heheheh to troche potrwa
karolciak ja popieram twojego , mysle ze to fasolka

mononoke az znajde mieszkanie do wynajecia heheheh to troche potrwa
karolciak ja popieram twojego , mysle ze to fasolka

w razie czego moge (jak to mowi katty) przenocowac Twoje zwloki ;p tylko, ze ja z malopolski jestem ;p

wszyscy wiemy ze karolciak ma fasolke ale sikacz to juz tradycja :D

reklama
Mononoke..bo ja po tym tescie w dniu spodziewanej @ mam uraz heheh i po tej nieszczesnej niewiadomej betce;( Kochana a powiedz mi jak Twój regosłup bo tez masz problemy z nim jak dobrze pamietam? mnie dzisiaj tak łupie w krzyżu ze nie wiem zy dam rade dzisiaj cokolwiek zrobic i az sie boje co bedzie dalej.....ide pod prysznic go wygrzac..

Do góry