reklama
karolciak22
Fanka BB :)
Jetsem jestem. Tylko nie zastestowalam;-( Bo wczoraj przyszlam po pracy do domu i za okna sie wzielam i jak je umywlam to mnie kregoslup zaczal bolec ze makabra..i polozylam sie spac. A mialam jechac po test. Dzisiaj kupie i moze zrobie w dzien albo jutro rano. Mam strasznie wodnisty śluz, @ dalej nie ma a to juz 35 dc
;-)

karolciak22
Przepraszam:-
sorry: Chciałąm wczoraj poslac mojego po test ale powiedzial"po co on ma testy kupowac jak on wie ze jest dzidzius" i taka gadka z nim:-) ja tez jakos mam coraz wieksza pewnosc ze jest..mam nadzieje ze nie zapesze;-) heh ale dzisiaj jak sie tylko wygramole z lozka to skocze po test..ale mysle ze zrobie go jutro z rana
a wiem ze mama i inne dziewczyny w pon testuja to zrobimy to grupowo

karolciak przeciez ja przez Ciebie dostane zawalu kiedys! Ja od rana o Tobie i twoim tescie mysle a ty nic.... aaa ten Twoj chlop to w dupe powinien dostac 
kahaka wiesz co.... piersi mi strasznie urosly, sa pelniejsze a brodawki ogromne
Siusiu robie czesciej, w nocy na szczescie nie wstaje ale rano po przebudzeniu biegiem do kibelka zeby sie nie zesiusiac 
Rano mi tak dziwnie ale zawsze jak zjem aktivie albo actimel wypije to mi lepiej
Nie mam jakis specjalnych mdlosci czy cos ale tak dziwnie mi.
amalfi a dlugo tak bedzies zod niego odchodzila?:>
kahaka wiesz co.... piersi mi strasznie urosly, sa pelniejsze a brodawki ogromne
Rano mi tak dziwnie ale zawsze jak zjem aktivie albo actimel wypije to mi lepiej
amalfi a dlugo tak bedzies zod niego odchodzila?:>
mononoke az znajde mieszkanie do wynajecia heheheh to troche potrwa
karolciak ja popieram twojego , mysle ze to fasolka
w razie czego moge (jak to mowi katty) przenocowac Twoje zwloki ;p tylko, ze ja z malopolski jestem ;p
wszyscy wiemy ze karolciak ma fasolke ale sikacz to juz tradycja
reklama
karolciak22
Mononoke..bo ja po tym tescie w dniu spodziewanej @ mam uraz heheh i po tej nieszczesnej niewiadomej betce;( Kochana a powiedz mi jak Twój regosłup bo tez masz problemy z nim jak dobrze pamietam? mnie dzisiaj tak łupie w krzyżu ze nie wiem zy dam rade dzisiaj cokolwiek zrobic i az sie boje co bedzie dalej.....ide pod prysznic go wygrzac..