reklama
karolciak22
Fanka BB :)
Kochane ja sie nigdzie nie wybieram tzn teraz musze wyjsc
ale ogolenie to caly czasu tu bede przychodzic wam marudzic i jęczec;-)bo gdzie ja bym takie wspracie znalazla?? hehe az mnie dosyc bedziecie mialy ale i tak mnie stad nie wygonicie;-) teraz lece bede wieczorkiem albo dopiero jutro wiec milego popoludnia mamuski;-)Kocham Was;-*
Mononoke, ale ja jestem :-)![]()
Wiem kochana i bardzo sie z tego ciesze
A powiedz mi jak tam Twoje objawy ciazowe?
ps. ja zapomnialam wam powiedziec, ze bekania ciag dalszy - cokolwiek wejdzie do moich ust odbije sie glebokim echem
Weź mnie nie denerwuj z tymi objawami. Wiesz, że to mój wrażliwy punkt. Objawów jak nie było, tak nie ma. Żadnego bekania, spania, zachcianek, bólu piersi, nadmiernego sikania, powiększonych cycków itp itd.
Jesli się we wtorek okaże, że z moją ciążą wszystko dobrze, to będzie cud
Tak, wiem, że myślę pesymistycznie...
Jesli się we wtorek okaże, że z moją ciążą wszystko dobrze, to będzie cud

VeronicaMelania
hm... no wiec ja jestem młoda mamusia, bo mam zaledwie 18 lat ... bede miala synkaVeronicaMelania witam na forum:-). Napisz nam coś o sobie.
Agusia8426
Witam moje Słoneczka:-)
WeronicaMalenia gratuluję synka:-)
Mi dzisiaj temp skoczyła, ale to po lutce. Lewy jajnik się trochę uspokoił zobaczymy na jak długo.
WeronicaMalenia gratuluję synka:-)
Mi dzisiaj temp skoczyła, ale to po lutce. Lewy jajnik się trochę uspokoił zobaczymy na jak długo.
reklama
Basia, a Ty swojego molestujesz? Bo ja juz 1,5 m-ca nic a nic 
Muszę się zabrac za robotę i sie na jutrzejsze lekcje przygotować. Ale mi się nie chce...Mężusia wysłałam do sklepu po ciastka
i sie objadłam. Ale pyszne te ciasteczka "precle z masłem" Tago, z ciasta francuskiego. Mniam.

Muszę się zabrac za robotę i sie na jutrzejsze lekcje przygotować. Ale mi się nie chce...Mężusia wysłałam do sklepu po ciastka