reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Kochane ja sie nigdzie nie wybieram tzn teraz musze wyjsc:D ale ogolenie to caly czasu tu bede przychodzic wam marudzic i jęczec;-)bo gdzie ja bym takie wspracie znalazla?? hehe az mnie dosyc bedziecie mialy ale i tak mnie stad nie wygonicie;-) teraz lece bede wieczorkiem albo dopiero jutro wiec milego popoludnia mamuski;-)Kocham Was;-*

Weź mnie nie denerwuj z tymi objawami. Wiesz, że to mój wrażliwy punkt. Objawów jak nie było, tak nie ma. Żadnego bekania, spania, zachcianek, bólu piersi, nadmiernego sikania, powiększonych cycków itp itd.
Jesli się we wtorek okaże, że z moją ciążą wszystko dobrze, to będzie cud :crazy: Tak, wiem, że myślę pesymistycznie...

A pisalam tu juz o mojej mamusi? Pewnie tak! Wiec sie nie stresuj!!!! Masz objaw - brak @ :D Wszystko jest w porzadku kochana :)
Przynajmniej nie swirujesz z tym brzuchem tak jak ja :)
Ps. Dzieki :*

Witam moje Słoneczka:-)
WeronicaMalenia gratuluję synka:-)

Mi dzisiaj temp skoczyła, ale to po lutce. Lewy jajnik się trochę uspokoił zobaczymy na jak długo.

reklama
Basia, a Ty swojego molestujesz? Bo ja juz 1,5 m-ca nic a nic :sorry:

Muszę się zabrac za robotę i sie na jutrzejsze lekcje przygotować. Ale mi się nie chce...Mężusia wysłałam do sklepu po ciastka :-D i sie objadłam. Ale pyszne te ciasteczka "precle z masłem" Tago, z ciasta francuskiego. Mniam.

Do góry