• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Ja nie mialam seksiku od 31 grudnia jak zobaczylam 2 krechy... ale mam taka chcice ze czasami mam wrazenie ze mnie rozerwie. No co ja poradze na to ze jag go widze w samych majtkach to mi sie juz nogi rozchodza :D

reklama
Mononoke, ja we wtorek tez o to na początku zapytam :-D bo juz mi się trochę chce, nie było sexu od 26 listopada :szok: a mój juz jęczy, chociaż generalnie twardy jest i to ja mam większe potrzeby.
poziomki, oswieciłaś mnie! rzeczywiście jeszcze troche ponad 2 tyg! :no:

a JA naczytalam sie o cytomegalii i mam dola strasznego :/ Ja sie nigdy nie badalam pod tym kątem. I naszla mnie strasza obawa i strach "a co bedzie jesli?" a buuuuuuuuuuuuuuuuu :(((((
A bardziej sie boje bo mowia ze ten wirus w poczatkowej fazie powoduje poronienia a ja przeciez poronilam i nie powiedzieli mi do konca dlaczego, a moze to wina tego... normalnie dola mam niesamowitego :/

Mononoke kochanie nie mysl i nie martw sie na zapas.... jak to mowi moja ciocia (lekarz) nie leczmy sie sami i nie leczmy sie przez internet.... wiem ze czlowieka zrzera ciekawosc i czyta bo robie to sama ale jesli bedziesz sie zamartwiiala i dolowala to nic obrego z tego nie wyjdzie!!!!

MYŚL LASECZKA POZYTYWNIE BO TO POTRAFI ZDZIAŁAĆ CUDA!!!!

reklama
Baśka, Ty to jak coś wymyślisz!!!:wściekła/y: weź się opanuj! Cytomegalia, toksoplazmoza, różyczka i jest jeszcze tysiąc innych chorób, na które się nie badałaś. Weź przestań. Jak Cie to tak bardzo trapi, to możesz sobie zrobić to badanie i będziesz mieć święty spokój.
No normalnie, jakbys mieszkała bliżej, to bym przyjechała i Ci dokopała w dupsko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry