reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Ja nie mialam seksiku od 31 grudnia jak zobaczylam 2 krechy... ale mam taka chcice ze czasami mam wrazenie ze mnie rozerwie. No co ja poradze na to ze jag go widze w samych majtkach to mi sie juz nogi rozchodza :D

reklama
Kahaka jeszcze 2 tygodnie i skończysz przeklęty 1 trymestr

Mononoke jak się dobrze czujesz to na co czekać????

Nie ma mowy :D Ale obiecalam sobie ze jak pojde do ginka w srode to pierwsze sie go zapytam o seks :D

Poziomki co tam u majowek?Jak tam lepi.. motylek :D, misia i inne dziewczyny z naszego watku?

Mononoke, ja we wtorek tez o to na początku zapytam :-D bo juz mi się trochę chce, nie było sexu od 26 listopada :szok: a mój juz jęczy, chociaż generalnie twardy jest i to ja mam większe potrzeby.
poziomki, oswieciłaś mnie! rzeczywiście jeszcze troche ponad 2 tyg! :no:

czesc moje kochane:):):) juz jestem ale musze ogarnac wszystko po przyjeździe:)
mnie dzis znowu niedobrze... i cos mnie kuło w macicy bo tak po środku....

a JA naczytalam sie o cytomegalii i mam dola strasznego :/ Ja sie nigdy nie badalam pod tym kątem. I naszla mnie strasza obawa i strach "a co bedzie jesli?" a buuuuuuuuuuuuuuuuu :(((((
A bardziej sie boje bo mowia ze ten wirus w poczatkowej fazie powoduje poronienia a ja przeciez poronilam i nie powiedzieli mi do konca dlaczego, a moze to wina tego... normalnie dola mam niesamowitego :/

Mononoke kochanie nie mysl i nie martw sie na zapas.... jak to mowi moja ciocia (lekarz) nie leczmy sie sami i nie leczmy sie przez internet.... wiem ze czlowieka zrzera ciekawosc i czyta bo robie to sama ale jesli bedziesz sie zamartwiiala i dolowala to nic obrego z tego nie wyjdzie!!!!

MYŚL LASECZKA POZYTYWNIE BO TO POTRAFI ZDZIAŁAĆ CUDA!!!!

Wpadne jutro, dzisiaj mi sie juz nie poprawi, ale dzieki mamaFFia :*
Zrobilabym sobie badania ale nie mam kiedy, pogadam z lekarzem, zobaczymy co mi powie....

Pa laseczki:*

reklama
Baśka, Ty to jak coś wymyślisz!!!:wściekła/y: weź się opanuj! Cytomegalia, toksoplazmoza, różyczka i jest jeszcze tysiąc innych chorób, na które się nie badałaś. Weź przestań. Jak Cie to tak bardzo trapi, to możesz sobie zrobić to badanie i będziesz mieć święty spokój.
No normalnie, jakbys mieszkała bliżej, to bym przyjechała i Ci dokopała w dupsko.

Do góry