reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Kahaka jeszcze 2 tygodnie i skończysz przeklęty 1 trymestr
Mononoke jak się dobrze czujesz to na co czekać????
Kahaka jeszcze 2 tygodnie i skończysz przeklęty 1 trymestr
Nie ma mowy
Poziomki co tam u majowek?Jak tam lepi.. motylek
Mononoke, ja we wtorek tez o to na początku zapytam
bo juz mi się trochę chce, nie było sexu od 26 listopada
a mój juz jęczy, chociaż generalnie twardy jest i to ja mam większe potrzeby.
poziomki, oswieciłaś mnie! rzeczywiście jeszcze troche ponad 2 tyg!

poziomki, oswieciłaś mnie! rzeczywiście jeszcze troche ponad 2 tyg!

poziomki
mama 00 08 11 13 15
Ja wszystko będzie ok to i ja zapytam;-)
Mononoke do środy wytrzymasz;-) a dziewczyny rosną jak na drożdżach
Kahaka szybko minie
Mononoke do środy wytrzymasz;-) a dziewczyny rosną jak na drożdżach

Kahaka szybko minie
a JA naczytalam sie o cytomegalii i mam dola strasznego :/ Ja sie nigdy nie badalam pod tym kątem. I naszla mnie strasza obawa i strach "a co bedzie jesli?" a buuuuuuuuuuuuuuuuu
((((
A bardziej sie boje bo mowia ze ten wirus w poczatkowej fazie powoduje poronienia a ja przeciez poronilam i nie powiedzieli mi do konca dlaczego, a moze to wina tego... normalnie dola mam niesamowitego :/
A bardziej sie boje bo mowia ze ten wirus w poczatkowej fazie powoduje poronienia a ja przeciez poronilam i nie powiedzieli mi do konca dlaczego, a moze to wina tego... normalnie dola mam niesamowitego :/
Mononoke kochanie nie mysl i nie martw sie na zapas.... jak to mowi moja ciocia (lekarz) nie leczmy sie sami i nie leczmy sie przez internet.... wiem ze czlowieka zrzera ciekawosc i czyta bo robie to sama ale jesli bedziesz sie zamartwiiala i dolowala to nic obrego z tego nie wyjdzie!!!!
MYŚL LASECZKA POZYTYWNIE BO TO POTRAFI ZDZIAŁAĆ CUDA!!!!
MYŚL LASECZKA POZYTYWNIE BO TO POTRAFI ZDZIAŁAĆ CUDA!!!!
reklama
Baśka, Ty to jak coś wymyślisz!!!
weź się opanuj! Cytomegalia, toksoplazmoza, różyczka i jest jeszcze tysiąc innych chorób, na które się nie badałaś. Weź przestań. Jak Cie to tak bardzo trapi, to możesz sobie zrobić to badanie i będziesz mieć święty spokój.
No normalnie, jakbys mieszkała bliżej, to bym przyjechała i Ci dokopała w dupsko.

No normalnie, jakbys mieszkała bliżej, to bym przyjechała i Ci dokopała w dupsko.