reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

takiej to dobrze... ja siedze i nadal czuje ból pośrodku podbrzusza... tzn taki ucisk czy jak by to nazwac... juz sama nie wiem co sie dzieje... moze po prostu mam zaburzenia hormonalne.... juz sama ni wim:(

reklama
Veronica:) hej:) ja mam synka 9 mies mial byc dziewczynka na porodówce okazało sie ze to synek:D
łatwiejszy jest w "obsłudze" z tego co slyszalam:D;P
wiesz pierwszy syn druga córa :D

Veronica:) hej:) ja mam synka 9 mies mial byc dziewczynka na porodówce okazało sie ze to synek:D
łatwiejszy jest w "obsłudze" z tego co slyszalam:D;P
wiesz pierwszy syn druga córa :D

no u mnie na usg widac dokladnie ze bedzie chlopiec, bo widac kutaska :-D
moze i latwiejszy w "obsludze" ale ja jakos nie lubie chlopcow.
no i jak narazie nie spieszy mi sie do 2 ciazy bo mam dopiero 18 lat :zawstydzona/y:

veronica ja nie mialam przy pierwszej ciazy chyba.... dowiedzialam sie w 7 tyg ze jestem z kacprem... ale nie przypominam sobie... ja mam na tyle spomplikowana sprawe ze mam spirale;/ założona
a jak tam tatus dzidzi??? szczesliwy? przerazony?

veronica dziecko to taka radocha takie cudo ze nic go nie zastapi a to ze mloda jestes to dobrze bedziesz mloda mamuska ZAAAWSZE!!!!!!!!!!!

veronica, poczekaj urodzisz to juz bedziesz chciala nastepne :p Moja kolezanka urodzila pierwszego malucha tez jak miala 18 lat.... teraz ma 23 lata i trojke dzieci :D Chciala wiecej ale jej lekarze odradzili! Nie ze jakas nawiedzona ale warunki z mezem maja ona nie pracuje, zajmuje sie dzieciakami, super rodzinka :)

no ja o mojej ciazy tez sie dowiedzialam jak juz bylam w 8 tygodniu. masz zalozona spirale? to mozna zajsc tak w ciaze? czy zaszlas zanim ja sobie zalozylas?
mozie i dziecko to radocha ale ja narazie jestem jeszcze w szoku...
a dzidzius super ^ bardzo zwawy...strasznie sie wierci...czasami mowie glosno " ej maly pzreszadzasz! uspokoj sie " i wtedy jak by rozumial jest troche spokojniejszy :-D

reklama
veronica, poczekaj urodzisz to juz bedziesz chciala nastepne :p Moja kolezanka urodzila pierwszego malucha tez jak miala 18 lat.... teraz ma 23 lata i trojke dzieci :D Chciala wiecej ale jej lekarze odradzili! Nie ze jakas nawiedzona ale warunki z mezem maja ona nie pracuje, zajmuje sie dzieciakami, super rodzinka :)

tzn ja nie mowie ze nie hcce 2 dziecka...chce ale nie tak szybko...moze jak bede miala te dwadziescia pare lat, stala prace no i jakiegos chlopaka, albo meza, bo samej mi bedzie ciezko.

Do góry