reklama
Agusia8426
Fanka BB :)
Jaga boli:-(. Mnie wczoraj bolało podbrzusze jak na @, ale przeszło.
VeronicaMelania
Agusia8426 - a dziekuje, chociaz wolalabym miec dziewczynke :-)
VeronicaMelania
hej dziewczyny. wiecie, w ciazy ten bol podbrzusza to chyba normalne, bo tez cos takiego czesto mam...:-(
VeronicaMelania
Veronicahej
ja mam synka 9 mies mial byc dziewczynka na porodówce okazało sie ze to synek
![]()
łatwiejszy jest w "obsłudze" z tego co slyszalam;P
wiesz pierwszy syn druga córa![]()
no u mnie na usg widac dokladnie ze bedzie chlopiec, bo widac kutaska

moze i latwiejszy w "obsludze" ale ja jakos nie lubie chlopcow.
no i jak narazie nie spieszy mi sie do 2 ciazy bo mam dopiero 18 lat

veronica ja nie mialam przy pierwszej ciazy chyba.... dowiedzialam sie w 7 tyg ze jestem z kacprem... ale nie przypominam sobie... ja mam na tyle spomplikowana sprawe ze mam spirale;/ założona
a jak tam tatus dzidzi??? szczesliwy? przerazony?
veronica dziecko to taka radocha takie cudo ze nic go nie zastapi a to ze mloda jestes to dobrze bedziesz mloda mamuska ZAAAWSZE!!!!!!!!!!!
a jak tam tatus dzidzi??? szczesliwy? przerazony?
veronica dziecko to taka radocha takie cudo ze nic go nie zastapi a to ze mloda jestes to dobrze bedziesz mloda mamuska ZAAAWSZE!!!!!!!!!!!
veronica, poczekaj urodzisz to juz bedziesz chciala nastepne
Moja kolezanka urodzila pierwszego malucha tez jak miala 18 lat.... teraz ma 23 lata i trojke dzieci
Chciala wiecej ale jej lekarze odradzili! Nie ze jakas nawiedzona ale warunki z mezem maja ona nie pracuje, zajmuje sie dzieciakami, super rodzinka 
VeronicaMelania
no ja o mojej ciazy tez sie dowiedzialam jak juz bylam w 8 tygodniu. masz zalozona spirale? to mozna zajsc tak w ciaze? czy zaszlas zanim ja sobie zalozylas?
mozie i dziecko to radocha ale ja narazie jestem jeszcze w szoku...
a dzidzius super ^ bardzo zwawy...strasznie sie wierci...czasami mowie glosno " ej maly pzreszadzasz! uspokoj sie " i wtedy jak by rozumial jest troche spokojniejszy
mozie i dziecko to radocha ale ja narazie jestem jeszcze w szoku...
a dzidzius super ^ bardzo zwawy...strasznie sie wierci...czasami mowie glosno " ej maly pzreszadzasz! uspokoj sie " i wtedy jak by rozumial jest troche spokojniejszy

reklama
VeronicaMelania
veronica, poczekaj urodzisz to juz bedziesz chciala nastepneMoja kolezanka urodzila pierwszego malucha tez jak miala 18 lat.... teraz ma 23 lata i trojke dzieci
Chciala wiecej ale jej lekarze odradzili! Nie ze jakas nawiedzona ale warunki z mezem maja ona nie pracuje, zajmuje sie dzieciakami, super rodzinka
![]()
tzn ja nie mowie ze nie hcce 2 dziecka...chce ale nie tak szybko...moze jak bede miala te dwadziescia pare lat, stala prace no i jakiegos chlopaka, albo meza, bo samej mi bedzie ciezko.