reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

po 1. mierze temp więc kalkulacje i tak są
a po 2 jak już mówiłam, rzadko ochotę mam... więc już wolę się bzykać wtedy kiedy to może dać efekt

reklama
Ja trzymam &&&&&&&&&&&&&&& bardzo mocno za Was wszystkie. Ja już wiem że poczekam sporo na swoją dzidzię. Przy moim endometrium i nie dojrzewaniu pęcherzyków Graffa to jeszcze potrwa trochę.
Martusia ale się uśmiałam z tej listy:-D

Ostatnia edycja:
Martusia, fajnie, że jesteś pozytywnie nastawiona :tak:
Agusia, na razie to trzeba zrobic porządek z Twoimi cyklami. A bobaska na pewno się doczekasz, i to nie jednego :-D

uff.. u mnie właśnie po starankach ;-) hehe. Chłopiec słodko śpi przytulony do mojej stopy a ja.. ja bym chciała jeszcze raz :-D no ale cóż, musi mi starczyć i dziś i jutro rano a potem ABSTYNENCJA do piątku.. oh gosh:szok: nie przeżyję..

Veronica - takiego to w dupę kopnij i nie żałuj! jak chłop taki to lepiej będzie samemu.
Agusia - bierzesz już lutkę? ja postanowiłam czekać do 16dc ;-) i wtedy wezmę.
Martusia - nie wiem, ale mam wrażenie, że jak ludzie zaczynają się kochać tylko po to, żeby dzieci robić to potem stają się strasznie sfrustorowani.. myślę, że najlepiej bzykać się wtedy gdy ma się na to ochotę! bo to musi być FUN ! a nie jakiś obowiązek.. a jak nie masz ochoty często, to może wybierz się do sex shopu, kup jakąś sexi bieliznę.. tak, że jak spojrzysz w lustro to sama miałabyś ochotę się przelecieć! :-D ja jak kupuje nowe gacie to od razu muszę wypróbować.. jak działają na mojego :-D i powtarzam, FUN przede wszystkim :-) i myślę, że efekty też się pojawią...

heej mamaFFia! ;-)

Kahaka dwoje to ja chcę na pewno:-). A jak mój usłyszał że moja siostra chce 2-3 to zrobił wielkie oczy i zbladł. Ja bym chciała bliźniaki-parkę;-).
Jaga biorę bo lutka 1-2 przed owulką ją nie zatrzymuje. A z resztą to nie ważne skoro mam wyregulować cykle to to zrobię. Co ma być to będzie. Wolałabym do ślubu nie mieć dużej ciąży.

Ostatnia edycja:
jaga-mi to nie pomaga, po prostu nie mam pod tym względem dużych potrzeb-czasem mi się wydaje, że może jestem aseksualna-seks dla mnie by mógł nie istnieć... Owszem-czasem mam chcicę, ale to się zdarza raz na dwa-trzy miesiące :( no i jedynie w okres z reguły mam ochotę...
Zazdroszczę Wam, że wy potraficie i chcecie tak często.... bo mój też by chciał-ale niestety ja nie mogę...

reklama
Do góry