reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

W fast foodzie robie bo ci ludzie nie gotuja, jedza tylko breakfast rolle, burgery frytki i pepsi. I tak 3 razy dziennie. Widzialas kiedys polroczne dziecko ktoremu mamusia wciska frytki do buzi na sniadanie albo daje napic sie coca coli??? Ja to widze bez przerwy, dlatego przestalam wierzyc ze ktos na gorze nad tym panuje!!!! Bo normalni ludzie maj problemy z zajsciem w ciaze a te mutanty popromienne rozmnazaja sie jak kroliki. Szkoda gadac mowie ci

reklama
AMALFI- masz racje...serce pęka jak sie patrzy na to co Ty....

a ja nie testuje czekam na @-co prawda nadal jej nie ma a dzis 28 d.c. a ostatnie to 25,26dni ale tempka spadla na 36.6 wiec lipa,ale Martusia-za Ciebie nadal &&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

pozdrawiam Was babeczki:)

veronica moze to beznadziejnie zabrzmi ale dobrze sie stalo skoro jest nieodpowiedzialny to lepiej zeby twoj dzidzius mial tylko mamusie a nie pooj..a ojca:)
moja mama sama mnie wychowywala i uwierz mi ani ona ani ja nie zalujemy tego:)
buciki nadal aktualne:)
masz imie dla synka???

Martusia
mononoke
poziomki gdzie jezdescie????

w sumie to moze i masz racje, tak chyba lepiej :)
a imie dla synka juz wybralam :) Bedzie mial na imie Emil, chociaz na poczatku chcialam dac mu Cyprian :)

Cze kochane:-)
ale was tu jest teraz do nadrabiania w czytaniu;-)mi weekend upłynął pod hasłem gościn a dziś mnie jakieś choróbsko rozkłada:-( a uczyć się muszę na sobotę:-(
mały kopie jak szalony:-) a ostatnio wieczorem jak leżałem na płasko to wystawił chyba główkę:-) bo brzuch zmienieł swój kształt i w jednym miejscu zrobiła się taka dużżżża wypukłość a po chwili znikła:-)(choć mój tata obstawia że to pupa;-))
monooke kahaka trzymam kciuki za wasze wizyty u lekarza bo to już coraz bliżej:-)
jak tam wieści od karolciak?:-)
marusia przykro mi z powodu betki:-(
a za resztę staraczek też mocne kciukasy:-)

reklama
kamia- karolciak chyba dostała wczoraj @....

mamaffia-był kiedyś nawet taki serial o Emilu rozrabiace, ciągle na niego krzyczeli za karę: "Emil, do drewutni!"

Do góry