reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Agusia, serio? 1-2 dni przed już nic nei może zahamować? dobrze wiedzieć :)) nie zdawałam sobie z tego sprawy, myślałam, że trzeba dokładnie PO owulce zacząć brać.. ;) ja w każdym razie jestem nie dość, że zielona w tych sprawach,to tempki sobie nie mierzę bo i tak byłoby to bez sensu, śluz.. to jest dla mnie jedna wielka zagadka, więc ja nie wiem czy owula jest była czy będzie :D także zarządziłam sobie lutk od 16 dc ;) a jak mówiłam, teoretyczne szanse mam jeszcze jutro rano, bo następny sexik dopiero w piątek będzie.. :(

Martusia! kurde, może ginek by coś poradził?? wiadomo, w @ się bardziej chce, bo masz taki poślizg, że woow :D to może przepisałby Ci jakieś tabsiki na niskie libido.. :) albo po próbuj z mężem jakiś trików nowych.. nie wiem.. Nie ma co zazdrościć, tylko odnajdź siebie w tym wszystkim, tak żeby byłoby Ci zajebiście dooobrze i żeby sexik stał się jedną z przzzzzecudownych przyjemności bycia razem!! :D i żebyś nie mogła bez niego żyć! o! :)

reklama
Agusia-to podziwiam twojego m, że mimo wszystko to robi... ja próbowałam parę razy się przemóc i "zmusić" ale było jeszcze gorzej... i u mnie na pewno nie rośnie...
jaga-nie mówię, jest mi dobrze... ale mi to jakby nie potrzebne-kurcze nie da rady tego wytłumaczyć... po prostu mi to niepotrzebne ;) wolę w inny sposób spędzać czas z ukochanym :)

a-w sumie jak się narąbie tak fest i na wesoło, to wtedy mam chcicę :) ale ciężko codziennie pić hehe Zwłaszcza, że to głównie po wódzie-po winie spać mi się chce...

Jaga głowy sobie nie dam uciąć. W moim przypadku co ma być to będzie i już;-)
Martusia np. dzisiaj on ma ochotę i mi obiecał że będzie sex. Ja też mam. Ale np. jutro czy pojutrze ja będę miała ochotę i nic z tego nie wyjdzie bo jak on się uprze to koniec nic go nie poruszy i nie przekona.

Ostatnia edycja:
to weź się lepiej dowiedz Aguśka, bo jak coś mi się poprzestawia tam przez Ciebie to ja Ci głowę utnę!! :-D ja biorę dlatego, że prg miałam niski w fazie lut. bo z okresem to (prócz tego ostatniego felernego razu) u mnie nie ma problemów :-)
Martusia, to najważniejsze, że Ty się z tym czujesz okej ;-) takie masz potrzeby widocznie i już, nie ma co się zmuszać! bo tak jak mówisz, wtedy jeszcze gorzej jest.. i ja wiem, czy mi by się tak podobał sex jeśli bym wiedziała, że ktoś tak naprawdę nei ma ochoty i robi to na siłę...? raczej nie. Także całkowicie popieram, bez spiny :-D

A ja zauważyłam jedno...jeśli mój m zrobi coś w domu kiedy jestem w pracy (np. wracam a tu mieszkanie posprzątane i obiadzik czeka) to od razu nabieram ochoty na sexxx :p a jak wracam i musze stanąć do garów bo nie pozmywane zrobić kolacje itp... gdzie i tak zmeczona jestem po pracy a mój się do mnie przymila to przyznam że nie mam ochoty... Dbanie o mnie i o nasze gniazdko działa na mnie jak najlepszy afrodyzjak :p Nie mówię że tylko wtedy kiedy on zasuwa w domu się kochamy :-D ale zauważyłam że to na mnie działa - mój m zresztą też XD

Strasznie naskrobalyscie jak bylam w pracy, chcialam nadrobic ale sie wkur.... jak doszlam do momentu tych ciaz z przypadku, z prezerwatywa ze spirala itd. No cholera jasna i gdzie tu sprawiedliwosc?????????????????????????????? I przestalam czytac!!!!!!
jaga mi ginka nie pozwolila brac dupka przed owulka nie polecam wiec!!!!!!!!!!!

A ja sie dzis dowiedzialam ze znow zastrzelili nam dwoch klientow, dziewczyne przed 30 cpunke totalna, z trojke dzieci juz miala, ale tylko to ostatnie bylo z nia reszte jej odebrali na szczescie, kiedys ladna dziewczyna, tuz przed zastrzeleniem chudziutka byla, dzieci sliczne, szkoda ze ci ludzie tak zyja, dlatego nienawidze miejsca w ktorym pracuje:-(

heheheh nie, ale prawie, karmie wszystkich cpunow w tym miescie, w ktorym mieszkam aktualnie, no i jest dwoch mniej, ale ta cpunka ma jeszcze mnostwo rodzenstwa w sumie bylo ich 17-oro. Czworo juz nie zyje:szok:

reklama
Do góry