reklama
Martusia85
Fanka BB :)
kahaka- jak dobrze pamiętam na 14 masz USG... trzymam kciuki i czekam na wieści po 
VeronicaMelania
veronica spokojnie ja bylam tak przerazona przed pierwszym przewinieciem ze nogi mi sie trzesły jak galarety
hahah wszystko bedzie dobrze;*
Przepraszam ze nagle ucieklam, ale musialam rozladowac zmywarke, sprzatnac kuchne, zjesc w koncu sniadanie
ty sie trzeslas to co dopiero bedzie ze mna! jestem mloda i nie mam o niczym pojecia ...
VeronicaMelania
ja mam wizyte 19
ciekawe co takiego sie dowiem tym razem
juz sie nie moge doczekac...
kwiatuszekq20
Veronica bedzie ok ja juz tezbym chciala bobo ale czekamy na efekty
Jesli mozna wiedzie w jkaiej dzielnicy bydzi mieszkasz bo mam rodzinke tam
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Ja zaglądam a Wy tu o lizaniu
Byłam w nocy w szpitalu bo te niby normalne napinania brzucha przerodziły się w skurcze i niektóre były nawet bolesne.Okazało się że szyjka się trzyma i dostałam zastrzyk z nospy.
Po nim czuję się lepiej
Jutro mój gin zadecyduje czy mnie na obserwacji zostawić czy nie.
Veronica urodziłam Gosi,e jak miałam 17 lat i wychowałam ją bez pomocy.Instynkt się ma i już.Słuchaj siebie i dziecka,Wy się dogadacie.A tych co dają nadmiar wspaniałych rad trzymaj na dystans.
Mafia lepiej zajść bez wkładki;-) Wizyta już niedługo.
kahaka&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Byłam w nocy w szpitalu bo te niby normalne napinania brzucha przerodziły się w skurcze i niektóre były nawet bolesne.Okazało się że szyjka się trzyma i dostałam zastrzyk z nospy.
Po nim czuję się lepiej
Veronica urodziłam Gosi,e jak miałam 17 lat i wychowałam ją bez pomocy.Instynkt się ma i już.Słuchaj siebie i dziecka,Wy się dogadacie.A tych co dają nadmiar wspaniałych rad trzymaj na dystans.
Mafia lepiej zajść bez wkładki;-) Wizyta już niedługo.
kahaka&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
veronica ja stara tyz nie jestem
wiec miedzy nami nie ma zbyt duzej roznicy.... kazda nie wazne ile ma lat bedac w ciazy i rodzac boi sie a juz nie mowie o pierwszym przwijaniu karmieniu i wogole
kochana bedzie dobrze
dasz sobie rade....
kochana bedzie dobrze
poziomki w domku jestes czy nadajesz ze szpitala???? mam nadzieje ze dzis czujesz sie juz dobrze!!!! weź no te córy kochane swoje uspokoj... aaaaaaaa mialam pytac masz juz imiona???:*
Veronica poziomki maja racje z tymi od dobrych rad
ja myslalam ze dostane szału jedno mowila tesciowa co innego babcia i mama i jeszcze co innego kolezanki ciotki i cala reszta.... uwierz mi od poczatku bedziesz wiedziala co dla dzidzi dobre
Veronica poziomki maja racje z tymi od dobrych rad
ja myslalam ze dostane szału jedno mowila tesciowa co innego babcia i mama i jeszcze co innego kolezanki ciotki i cala reszta.... uwierz mi od poczatku bedziesz wiedziala co dla dzidzi dobre
VeronicaMelania
Veronica bedzie ok ja juz tezbym chciala bobo ale czekamy na efekty
bede trzymac kciuki zeby sie udalo ;*
tzn. ja mieszkam kolo bydgoszczy
no widzisz ja mam 17 lat, rocznikowo 18
czasami to ja mam wrazenie jak by moj maluch juz mnei rozumial

a co do rad innych: staram sie nie sluchac inncy bo kazdy mowi mi co innego

reklama
VeronicaMelania
veronica ja stara tyz nie jestemwiec miedzy nami nie ma zbyt duzej roznicy.... kazda nie wazne ile ma lat bedac w ciazy i rodzac boi sie a juz nie mowie o pierwszym przwijaniu karmieniu i wogole
kochana bedzie dobrzedasz sobie rade....
dziekuje za mile slowa