reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
veronica spokojnie ja bylam tak przerazona przed pierwszym przewinieciem ze nogi mi sie trzesły jak galarety:)
hahah wszystko bedzie dobrze;*

Przepraszam ze nagle ucieklam, ale musialam rozladowac zmywarke, sprzatnac kuchne, zjesc w koncu sniadanie :D, wyjsc z psem na spacer i obrac ziemniaczki na obiad :)

ty sie trzeslas to co dopiero bedzie ze mna! jestem mloda i nie mam o niczym pojecia ...

Ja zaglądam a Wy tu o lizaniu:-D
Byłam w nocy w szpitalu bo te niby normalne napinania brzucha przerodziły się w skurcze i niektóre były nawet bolesne.Okazało się że szyjka się trzyma i dostałam zastrzyk z nospy.
Po nim czuję się lepiej:) Jutro mój gin zadecyduje czy mnie na obserwacji zostawić czy nie.

Veronica urodziłam Gosi,e jak miałam 17 lat i wychowałam ją bez pomocy.Instynkt się ma i już.Słuchaj siebie i dziecka,Wy się dogadacie.A tych co dają nadmiar wspaniałych rad trzymaj na dystans.

Mafia lepiej zajść bez wkładki;-) Wizyta już niedługo.

kahaka&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

veronica ja stara tyz nie jestem;) wiec miedzy nami nie ma zbyt duzej roznicy.... kazda nie wazne ile ma lat bedac w ciazy i rodzac boi sie a juz nie mowie o pierwszym przwijaniu karmieniu i wogole

kochana bedzie dobrze:) dasz sobie rade....

poziomki w domku jestes czy nadajesz ze szpitala???? mam nadzieje ze dzis czujesz sie juz dobrze!!!! weź no te córy kochane swoje uspokoj... aaaaaaaa mialam pytac masz juz imiona???:*

Veronica poziomki maja racje z tymi od dobrych rad:)
ja myslalam ze dostane szału jedno mowila tesciowa co innego babcia i mama i jeszcze co innego kolezanki ciotki i cala reszta.... uwierz mi od poczatku bedziesz wiedziala co dla dzidzi dobre:)

Veronica bedzie ok ja juz tezbym chciala bobo ale czekamy na efekty

Jesli mozna wiedzie w jkaiej dzielnicy bydzi mieszkasz bo mam rodzinke tam

bede trzymac kciuki zeby sie udalo ;*
tzn. ja mieszkam kolo bydgoszczy :)

Veronica urodziłam Gosi,e jak miałam 17 lat i wychowałam ją bez pomocy.Instynkt się ma i już.Słuchaj siebie i dziecka,Wy się dogadacie.A tych co dają nadmiar wspaniałych rad trzymaj na dystans.

no widzisz ja mam 17 lat, rocznikowo 18 :) ja wiem ze moge liczyc na pomoc rodzicow no ale wiadomo, jak pracuja to za wiele nie beda mogli mi pomoc...
czasami to ja mam wrazenie jak by moj maluch juz mnei rozumial:) bo jak mocno kopie to ja glosno zawsze mowie " ej, maly, nie pzesadzaj bo klapsa dostaniesz" a on wtedy jakos taki spokojniejszy sie robi i sie tak mocno nie wierci :-D

a co do rad innych: staram sie nie sluchac inncy bo kazdy mowi mi co innego:wściekła/y:

reklama
Do góry