reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Veronika dasz sobie rade :-)
aaa i jeszcze jedni, jak dodajesz posty to edytuj i dopisuj, co Ci sie przypomnialo, bo bedzie upomnienie od adminki ;-)

reklama
ja bym na twoim miejscu porozmawiala z mama. to jest twoja najlepsza przyjaciolka i w chwilach slabosci bedzie Cie wspierac...

moja mama pracuje jako nauczycielka i ma ograniczenia co do brania wolnego :(
a tata jest dyrektorem w Zakladzie karnym i pod koniec lutego ma u siebie same egzaminy (kolo zakladu jest szkola dal wieziow) i on niestety tez nie bedzie mogl byc ze mna :(

moze poprosze kuzynke...tyle ze ona tez pracuje i nie wiem czy akorat wtedy bedzie mogla ze mna byc :(

Jestem w domciu,juto mam wizytę:tak:

Ja powiedziałam że M jest przy naturalnym a mama przy cc i nie maja wyjscia:-D
Ja też sie boję porodu tego co bedzie po bo jeszcze Gabi jest malutka,a jak po cc bede się źle czuła??A jak bliźniaczki będą płakać na okrągło?? Przez pierwszy tydz dwa będzie mama i M a później...

Imionka to Ida i Kasandra

Veronica może będziesz rodzic wieczorem lub w nocy

Ale się naczytałam:-)
MamaFFia dzięki że pytasz. Czuję się różnie raz lepiej raz gorzej. Jak nie ból jajnika to podbrzusza albo i to i to:-(. Temp miałam wczoraj 36,38 a dzisiaj 36,74. Dziwne te skoki.
Katty jesteś nie możliwa. Nic wczoraj nie było, możne dzisiaj się pobawimy.

Proszę o podsyłanie pomysłów na wieczór;-)

Czesc laski ;p

Nie bylo mnie w ja pracuje pilnie ;p
Ale wrocilam dzisiaj wczesniej bo goraczki ciag dalszy.... dochodzi do 37,3 max i tyle.... skacze tak od 36,8
Dzwonilam doginka i powiedzial ze mam wapno pic 2x dziennie i polowke paracetamolu tez 2x dziennie
boje sie :/

reklama
Do góry