reklama
VeronicaMelania
Fanka BB :)
ok nastpenym razem bede edytowac 
dzieki....mimo wszystko i tak sie boje. najgorsze jest to ze nie wiem czy ktos wgle bedzie ze mna przy porodzie ;(
dzieki....mimo wszystko i tak sie boje. najgorsze jest to ze nie wiem czy ktos wgle bedzie ze mna przy porodzie ;(
VeronicaMelania
ja bym na twoim miejscu porozmawiala z mama. to jest twoja najlepsza przyjaciolka i w chwilach slabosci bedzie Cie wspierac...
moja mama pracuje jako nauczycielka i ma ograniczenia co do brania wolnego
a tata jest dyrektorem w Zakladzie karnym i pod koniec lutego ma u siebie same egzaminy (kolo zakladu jest szkola dal wieziow) i on niestety tez nie bedzie mogl byc ze mna
moze poprosze kuzynke...tyle ze ona tez pracuje i nie wiem czy akorat wtedy bedzie mogla ze mna byc
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Jestem w domciu,juto mam wizytę
Ja powiedziałam że M jest przy naturalnym a mama przy cc i nie maja wyjscia
Ja też sie boję porodu tego co bedzie po bo jeszcze Gabi jest malutka,a jak po cc bede się źle czuła??A jak bliźniaczki będą płakać na okrągło?? Przez pierwszy tydz dwa będzie mama i M a później...
Imionka to Ida i Kasandra
Veronica może będziesz rodzic wieczorem lub w nocy

Ja powiedziałam że M jest przy naturalnym a mama przy cc i nie maja wyjscia

Ja też sie boję porodu tego co bedzie po bo jeszcze Gabi jest malutka,a jak po cc bede się źle czuła??A jak bliźniaczki będą płakać na okrągło?? Przez pierwszy tydz dwa będzie mama i M a później...
Imionka to Ida i Kasandra
Veronica może będziesz rodzic wieczorem lub w nocy
Martusia85
Veronica-to może koleżankę jakąś poproś... Zresztą tak jak poziomki napisała-może będziesz rodzić popołudniu lub w nocy 
Agusia8426
Ale się naczytałam:-)
MamaFFia dzięki że pytasz. Czuję się różnie raz lepiej raz gorzej. Jak nie ból jajnika to podbrzusza albo i to i to:-(. Temp miałam wczoraj 36,38 a dzisiaj 36,74. Dziwne te skoki.
Katty jesteś nie możliwa. Nic wczoraj nie było, możne dzisiaj się pobawimy.
Proszę o podsyłanie pomysłów na wieczór;-)
MamaFFia dzięki że pytasz. Czuję się różnie raz lepiej raz gorzej. Jak nie ból jajnika to podbrzusza albo i to i to:-(. Temp miałam wczoraj 36,38 a dzisiaj 36,74. Dziwne te skoki.
Katty jesteś nie możliwa. Nic wczoraj nie było, możne dzisiaj się pobawimy.
Proszę o podsyłanie pomysłów na wieczór;-)
Czesc laski ;p
Nie bylo mnie w ja pracuje pilnie ;p
Ale wrocilam dzisiaj wczesniej bo goraczki ciag dalszy.... dochodzi do 37,3 max i tyle.... skacze tak od 36,8
Dzwonilam doginka i powiedzial ze mam wapno pic 2x dziennie i polowke paracetamolu tez 2x dziennie
boje sie :/
Nie bylo mnie w ja pracuje pilnie ;p
Ale wrocilam dzisiaj wczesniej bo goraczki ciag dalszy.... dochodzi do 37,3 max i tyle.... skacze tak od 36,8
Dzwonilam doginka i powiedzial ze mam wapno pic 2x dziennie i polowke paracetamolu tez 2x dziennie
boje sie :/
Agusia8426
Mononoke głowa do góry :*
reklama
blondplatyna
A ja chciałam się pochwalić bo też idę dziś na wizytę, a o mnie nikt nie pamięta.
Kahaka jestem z Tobą.
Kahaka jestem z Tobą.